3 glavna razloga zašto je Kia bolja od Audija

Tijekom 2018. godine Kia je ponudila svoj prvi model iz segmenta “fastback s 5 vrata” pod nazivom Stinger, koji je ujedno postao i njihov glavni adut na nepredvidivom tržištu automobila.

Stinger bez straha može stati bok uz bok Audiju A5, BMW-u serije 4 i ostalim automobilima istog kalibra.

Donosimo vam 3 glavna razloga zašto bi se trebali odlučiti za Stingera.

Dizajn

Najbolji potez koji je Kia ikada učinila je zapošljavanje njemačkog dizajnera Petera Schreyera. Njegovim dolaskom na poziciju glavnog dizajnera, Kia prerasta iz dosadnih i monotonih automobila u uzbudljive, moderne i poželjne.

Od trenutka njegova zapošljavanja do danas, Kia je udvostručila broj prodanih automobila. Pomalo agresivan i sportski izgled Stingera zasigurno će plijeniti poglede, a uz to sportski položaj sjedenja i dobre performanse će privući mlađe kupce.

Oprema

Kia, za razliku od Audija, kao standardnu opremu isporučuje sustav za nadzor pritiska u gumama, alarm, “Keyless Start”, kameru za vožnju unatrag , električno preklopive i grijane retrovizore, satelitski radio, “Hands-Free” komunikacijski sustav te 8-stupanjski automatski mjenjač.

Također nudi dosta opcionalne opreme koju Audi nema u ponudi za A5 model, kao što su: “Lane Assist” , paljenje motora na daljinu i adaptivni tempomat.

Cijena

Osnovni model Stingera može se kupiti na europskom tržištu već za oko 30.000 €, dok za A5 treba izdvojiti nešto više od 35000 €.

Razlika u cijeni već je dovoljno velik čimbenik koji će prevagnuti na stranu Stingera kod odluke kupaca. Odabirom njega uštedjet ćete dovoljno novca da pokrijete troškove održavanja i goriva sljedeće 3 do 4 godine.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.