24 predizborne tribine HDZ-a BiH Široki Brijeg

„U slijedećih mjesec dana obići ćemo sve mjesne zajednice sela i zaseoke u našoj općini i zaviriti u svaki kutak naše općine. Susrest ćemo se s velikim brojem žitelja naše općine i porazgovarati o onome što je još potrebno uraditi u njihovim mjesnim zajednicama i naravno što se uradilo, a što nije a trebalo je. ZAJEDNO možemo više slogan je naše stranke s kojim ćemo osvojiti većinu u Općinskom vijeću i imati svoga načelnika“, rekao je na početku sjednice Izbornog stožera HDZ-a BiH Široki Brijeg predsjednik stožera, aktualni načelnik i kandidat za načelnika općine Miro Kraljević.

Na sjednici izbornog stožera HDZ-a BiH Široki Brijeg utvrđen je konačni raspored održavanja ukupno 24 predizborne tribina na cijelom području općine Široki Brijeg. Nakon predizbornog skupa održanog u petak 7. rujna u prepunom kinu Borak HDZ BiH organizira večeras s početkom u 19 sati predizbornu tribina u prostorijama škole u Ljubotićima, stoji u priopćenju HDZ-a BiH Široki Brijeg.

18 komentara

  • nemoj molim te,pa Ravić je rekao da želi srediti prometnice parkiralište itd… to nam je važnije , glasat ću za Ravića

  • Vidi stare garde, pa na prošlim izborima je HDZ popušio zbog vas, niste imali većinu, dogodit će vam se isto i ovoga puta, upravo zbog vas starih parazita. Okrivljujete ovog mladog Ravića da bi zbog njega mogli izgubiti što nije istina, njega nije bilo na prošlim izborima. A čini mi se da nema ni zajedništva zbog vas jer ste gladni, zašto ne okrivljujete svoje koalicijske partnere HDZ-90 pa i oni imaju kandidata koji vas ugrožava. Koliko znam oni ne bi ni ponudili kandidata da ste htjeli prihvatiti samo da Miro ne bude kandidat, to je bio uvjet. Pa čovjek je pravi medvjed, prespavao je zimski san dug 8 godina.

  • što se uradilo? nemate šta vidjeti, samo ste jeli janjce i pili gemišt. ako je nešto urađeno to su uradili mještani

  • Stvarno pogledati unazad osam godina,i šta vidiš?Ništa.Samo fali stado ovaca,vina i rakije.Načelnik i njegovi pomoćnici žive samo za sebe i svoje kamarade.Sad to treba platiti.

  • 0 bodova za hdz, jeste da je to prva prava stranka nekada bila ali danas je to sasvim druga prica, necu dati glas ni lopovima ni onim prodanim, hsp-lijan…ali necu ni vama, mozda i ne idete na derneke toliko koliko se pise, mozda i ne uzmete sve pare u svoj dzep ali neke stvari se jednostavno vide, u gradu se nista nije pomaklo odavno, u gradu, selima, opcenito, sto privatnik napravi to je sve….ako vec nista ne radite za placu i ubacujete rodbinu po uredima, mozda je red da to sad neki drugi rade,…muka mi je vise od uvijek istih faca na kavama u BM, Deanu i ostalim birtijama,…. Dođes u opcinu i nikad nikoga, uvijek na pauzi, na rucku, na nekom ku***, DOSTA!

  • Tako je ovi iz županije,općine,pošte i električnog čak se i ne kriju pa stoka loce odmah kraj firme…ko obeća da će im uvest radno vrime i dat otkaz ako se dolaze da zlouporabljuje radno vrijeme (a to rade svaki dan) ima moj glas i barem će još par tisuća dobit u ime toga…ja ću ih prvi slikar i prijavljivati (samo se boga bojim tako da odmah kažem oni što će mi pritit da ga pocuclaju lagano) što se mene tiče kap je odavno prilika čašu, dosta mi je više nepotizma (nema tog boga i sheme po kojoj se ja mogu u te firme zaposlit, samo stelici i vojna punta), njihovog javasluka nerada koji svi mi plaćamo..da da gospodo te kave što elektricari poštari jeff davno jutro ispijaju mi placamo s tim što plaćamo EP i Ht-u najskuplje usluge….DOSTA Vas je više….glas za Ravica

  • I samo da nadodam za dežurne dusebriznike (čitaj licemjere-) nije sramota prijaviti neradnika i lopova kojeg na kraju krajeva kao proračunskog korisnika ti i placas kroz razne prireze i poreze sramota i kukavicluk je ovo što mi sad radimo tj ne radimo, ravnodušni smo prema tome…uvjek se sjetim onog feniks marusica sa radija kad je za vrijeme onog snjega izvalio(pa ostao) živ ,citiram: “dva hrabra djelatnika su se jutros uspjela probiti na posao do električnog”…..DVA….ja ih barem 15 znam što žive na 1km od elektre….a recimo ovi iz aluminija su svaki dan po onom kijametu išli za mostar, riskirali živote da otkaz ne bi dobili….itd itd…e sad da više ne govorim o njima da ne.bi ispalo da imam samo protiv njih nešto reći ću.da je u posti,općini i županiji situacija čak i gore i to mnogo, ovi elektricari rade barem nekad nešto..zato ljudi dozovimo se pameti i stanimo ovim lopovima na kraj jednom zavazda neće nitko ako mi sami to ne uradili…dosta ste lagali ovaj napaceni narod bando lopovska (morao sam citirati maminja)

  • Ma HDZ sa Mirom Kraljevicem mora pobjediti.Uvjek moze bolje,ali politicarima je najvaznije sebi osigurati,ali HDZ je ipak najbolji izbor.

  • Koliko vidim u ovom ludilu stranaka lažnih obećanja i izdajnika jedina normalna hrvatska stranka je HDZ 1990 i imaju daleko najbolju listu za općinsko vijeće.

  • DI IM JE PAVO ČOLAK SA KOLIKO ON STRANA PRIMA PLAĆU GULITE NAROD DOK MORETE DOK JE BUDALA DAKAKO ĆE PAMETNI UŽIVATI

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.