100 oltimera zauzet će ulice Čapljine

U organizaciji Oldtimer kluba Mostar i grada Čapljine u subotu, 20. svibnja 2023., u 14:00 sati u Čapljini održat će se međunarodni skup oldtimer automobila.

Skup se organizira prvenstveno radi promocije sporta, kulture i turizma grada Čapljine kao i šire regije.

Jedanaest različitih zemalja, s oko 100 automobila u subotu će boraviti u Čapljina, a organizatori ističu kako je najstariji automobil čak iz 1904.godine.

Oldtimer automobili prodefilirati će iz pravca Mostara: Ulicom Gojka Šuška, Braće Radića gdje će se zaustaviti između Pošte i novog kružnog toka.

Po povratku, automobili će prodefilirati i ostalim ulicama grada.

Ovaj međunarodni skup odltimera koji će pokazao bogatu povijest automobilske industrije iz prošlog stoljeća jedan je od najvećih u BiH. Iako je ovo često skup sport, ljubitelji oktana ipak ne odustaju od ovog hobija, te ovim putem pozivaju sve ljubitelje limenih ljubimaca da se pridruže razgledavanju u subotu u Čapljini.

Oldtimer klub Mostar također ima svoj muzej starih automobila, motocikala, bicikala i svega što se odnosi na cestovni promet koji se nalazi u Rodoču, a bit će otvoren za javnost u subotu i nedjelju, priopćeno je iz Grada Čapljine.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.