ŽZH: U posljednja 24 sata 3 prometne nesreće, u Širokom Brijegu gorila duhanska stanica

Iako je u Hercegovini jučer pao snijeg, a niske temperature su stvarale poledicu po cestama, u našoj županiji nije bilo većih materijalnih nesreća, ističe se u izvještaju Uprave Civilne zaštite ZHŽ-a.

Naime, u vremenskom razdoblju od 08:00 sati 26.02.2018. do 08:00 sati 27.02.2018. godine dogodile su se tri prometne nesreće, sve s manjom materijalnom štetom.

Prva se dogodila u Knešpolju kod Širokog Brijega jučer oko 13.10 sati, druga se noćas dogodila u ulici Hrvatskih branitelja u Ljubuškom oko pet minuta iza ponoći. I u ovoj nesreći nastala je manja šteta, a nakon sudara intervenirali su vatrogasci na uklanjanju vozila i čišćenju kolnika.

Treća nesreća se noćas dogodila u Grudama, na Marića Strani oko 01.10 sati. Također je nastupila manja materijalna šteta.

Ljubuški: Obilježen Međunarodni dan civilne zaštite i Dan civilne zaštite FBiH

Što se tiče požara u našoj županiji, širokobriješki vatrogasci su jučer od 16:30 do 17.15 sati sati intervenirali jer je gorio dimnjak na Duhanskoj stanici, pri čemu je nastala manja materijalna šteta.

Posuški vatrogasci su jučer u 08:00 intervenirali jer je gorio dimljak na jednoj obiteljskoj kući. Također je nastala manja materijalna šteta.

Iz Civilne zaštite ZHŽ-a su javili kako su elektroopskrba i vodoopskrba na području županije uredni. Jutros ujutro u Ljubuškom se moglo vidjeti kako su ekipe JP Parkova na terenu posipale sol po gradskim ulicama kako bi putevi bili prohodni.

Izvještaj Civilne zaštite

(www.jabuka.tv)

9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.