ŽZH: Javni poziv za zainteresirane iz nevladinog sektora, organizacije i pojedince

Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije nastavlja s provedbom je Programa izgradnje kapaciteta u pisanju i provedbi projekata u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Cilj Programa je izgraditi i ojačati kapacitete županijskih, gradskih i općinskih tijela uprave, kao i svih ostalih zainteresiranih institucija i organizacija i pojedinaca u Županiji Zapadnohercegovačkoj u planiranju, pisanju, pripremi i provedbi projekata, kako bi bili što spremniji za učinkovito korištenje dostupnih sredstava iz programa EU.

Kroz Program izgradnje kapaciteta u pisanju i provedbi projekata u Županiji Zapadnohercegovačkoj treći ciklus obuka u 2022. godini planiran je za nevladin sektor, organizacije i pojedince s naglaskom na mlade za jačanje kapaciteta za pisanje projekata.

Okvirne teme koje su pokrivene ovom obukom su:

  • Uvod u upravljanje projektnim ciklusom (Project Cycle Management);
  • Pisanje projektnih prijedloga;
  • Priprema logičkog okvira;
  • Priprema proračuna projekta;
  • Priprema specifičnih dokumenata za korištenje pretpristupne pomoći Europske unije;
  • Javne nabavke sukladno PRAG procedurama;
  • Upravljanje provedbom projekata i izvještavanje.

Planirani vremenski okvir za održavanje obuke je 15. rujna-15.listopada 2022.godine, trajat će tri dana, a točan termin obuka dostavit ćemo naknadno.

Budući da je ova obuka ciljana za nevladin sektor, organizacije i pojedince s naglaskom na mlade molimo Vas da svoje prijave dostavite na sljedeću adresu: [email protected] najkasnije do 1. rujna 2022. godine.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.