ŽZH: Bik teško ranio vlasnika, žrtvi odstranjen bubreg

Muška osoba A. V. (1973.), državljanin Republike Hrvatske, 12. lipnja 2018. godine je primljen u SKB Mostar zbog teških ozljeda zadobivenih od nasrtaja bika.

Nakon dijagnostičke obrade, pacijent je operiran te se trenutačno nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja.

Zadobivene ozljede su opasne po život, iako je pacijent trenutačno stabilno i pri svijesti, rekli su jučer za Večernji list odgovarajući na pitanje kakvo je stanje muške osobe koju je na području zapadne Hercegovine napao bik.

Kako se doznaje, napadnuta osoba je vlasnik bika, u Hercegovinu je došla iz dalmatinskog mjesta Prugovi, a bik je trebao sudjelovati na jednoj od bikijada u BiH.

Prema riječima svjedoka, riječ je o izrazito razvijenom biku natprosječne kilaže koji je bio strah i trepet gdje god da se pojavio. Vlasnik ga je doveo u BiH, gdje je bik iz još nepoznatih razloga nasrnuo na njega.

Imao je zašiljene rogove kojim je vlasniku povrijedio noge i bubreg, a navodno su mu oštećena i pluća, javlja Oslobođenje.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Ha ha..BIK JE ON A NE JADNI JUNAC. Imam to kod susjeda i prilično je neugodno jer se djeca plaše ,a po ovome vidimo -s razlogom.Nikad ne znaš što može bik uraditi.Idiotska posla .Bik je samo životinja ,ali osobe koje se bave tim,pogotovo u naseljenim mjestima , uče ih da se bodu i bore ,daju im nekakve preparate za agresivnost ,su isfrustrirani i iskompleksirani imbecili.Bravo za BIKA.

    15
  • Nebi ih ostrio da je znao da ih za sebe ostri. Sad ce vidjet kako je onom drugom biku kad ga ubode naostrenim rogovima. Ova sra#nja treba zabranit i ove seljake znojne smrdljive koi drze te bikove to su sve krkani iskompleksirani sa par zuba u kockastoj glavi.

    17
    4

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.