Zvornik: Sjekirom ubila muža, zakopala ga i prijavila nestanak

Žena iz Zvornika, inicijala M.K. (1962.), uhićena je zbog ubojstva svoga muža V. K. (1958.).

Ona je Policijskoj upravi Zvornik 19. lipnja prijavila nestanak muža, navodeći da se dan ranije u jutarnjim satima udaljio u nepoznatom pravcu iz kuće u Zvorniku.

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Policijske uprave Zvornik, su postupajući po prijavi, te poduzimanjem niza drugih operativnih mjera i radnji, utvrdili da postoje osnove sumnje da se radi o lažnoj prijavi.

Daljom istragom utvrđeno je da je V.K. ubijen, a da se u vezi s izvršenjem navedenoga kaznenoga djela teškoga ubojstva može dovesti njegova supruga.

Žena je, tijekom kriminalističke obrade, priznala izvršenje tog kaznenoga djela, potvrđeno je u četvrtak iz Policijske uprave Zvornik.

O svemu tome upoznat je dežurni tužitelj Okružnoga javnog tužiteljstva Bijeljina koji je naredio poduzimanje određenih mjera i radnji u cilju kompletnoga rješavanja i dokumentiranja kaznenoga djela.

Policijski službenici će M.K. uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu, predati u nadležnost Okružnom javnom tužiteljstvu Bijeljina.

Fena je objavila kako je, zbog ubojstva supruga, kojega je usmrtila sjekirom u predjelu glave, uhićena Milka Katanović. Tijelo je zakopala u blizini kuće.

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.