Zvonko Bogdan 19. listopada u Kosači

Zvonko Bogdan u pratnji svog tamburaškog orkestra napokon siže u Mostar, gdje će u petak, 19. listopada 2012. održati veliki koncert u Hrvatskom  domu Herceg Stjepan Kosača, s početkom u 20 sati!.Bit će to posebna prilika da svi ljubitelji tradicionalnih starogradskih pjesama napokon dođu na svoje i uživaju u interpretaciji kralja starogradske pjesme, Zvonka Bogdana.

Pjesme „Ko te ima taj te nema“, „Već odavno spremam svoga mrkova“, „I poslije svega ostat će pisma“, „Kad sam bio mlađan lovac ja“, „Markova čežnja“, „Kad te vidim na sokaku“, „Kraj jezera jedna kuća mala“, „Ej salaši na sjeveru Bačke“ ili pak  „Govori se da me varaš“ samo su neke od bezvremenskih starogradskih uspješnica koje će Bogdan te večeri pokloniti svojoj publici u Mostaru.

Poznat kao veliki džentlmen i zaljubljenik u salaše, tamburicu i konje, Zvonko Bogdan svoju je ljubav prema glazbi razvio još u djetinjstvu, dok je odrastao na salašu svoga djeda u Somboru. Za svoje autorske pjesme kaže da su sve vezane upravo za njegovo djetinjstvo, stvarne ljude, određeno vrijeme i konkretne događaje, te su stoga i za njega jako emotivne. Svoje je djetinjstvo možda ponajbolje opjevao 1971. godine u svojoj prvoj pjesmi “Ej salaši na sjeveru Bačke” koja će zauvijek ostati zapamćena kao njegova prva pjesma, a koja je u međuvremenu postala pravi evergreen.

[youtube id=”hqEDuDOWL8E” width=”600″ height=”350″]

Požurite po svoje ulaznice za ovaj koncertni doživljaj, koje već sada možete nabaviti na blagajni Hrvatskog doma Stjepan Herceg Kosača!

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.