Zvijezda tv serije „Andrija i Anđelka“ idući tjedan pred mostarskom publikom u Kosači

„Zlatni lančić od bižuterije“, hit predstava poznatog crnogorskog glumca Andrije Miloševića bit će izvedena u srijedu, 17. svibnja, u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače s početkom u 20 sati.

„ Zanimanje za ulaznicama je očekivano veliko. Sve VIP ulaznice su rasprodane na prodajnim mjestima i moguće ih je kupiti još samo online preko kupikartu.ba. Posljednje raspoložive ulaznice za parter i balkon dostupne su na prodajnim mjestima info pult Mepas Mall-a, na blagajni Kosače i sustavu kupikartu.ba“, otkrili su organizatori iz agencije PRimera, te dodali kako Andrija sa svojim timom u Mostar dolazi u srijedu prijepodne.

„ S obzirom da je stalno na putovanjima i gostovanjima po cijelom svijetu, doći će malo ranije da se može odmoriti. Naši ljubazni domaćini iz hotela Mepas Andriji će omogućiti odmor i relaksaciju u wellness spa centru hotela, kako bi publici priredio nezaboravnu kazališnu večer uz predstavu koja nasmijava cijelu regiju“, kazali su organizatori.

Predstava „Zlatni lančić od bižuterije“ je priča o o čovjeku koji dolazi u veliki grad u potrazi za srećom, ali kako mu ništa ne polazi za rukom, on odluči da se bogato oženi. Upravo tu kreće surova priča o svakodnevnici mladih koji su zbog novca spremni na sve.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.