Zvijezda jedne od najpoznatijih serija progovorila o teškoj dijagnozi

Wentworth Miller (49), zvijezda jedne od najpoznatijih serija koja je zaludila fanove diljem svijeta, Zakon braće, na Instagramu je iskreno progovorio o dijagnozi s kojom se bori već godinu dana. Naime, prošle godine dijagnosticiran mu je autizam.

Kao i svima, karantena mi je promijenila život. Ali u toj izolaciji dogodilo mi se nešto neočekivano. Uskoro će biti jedna godina otkako mi je dijagnosticiran autizam. Prethodila je samodijagnoza, a zatim i formalna dijagnoza. Bio je to dug proces, pun mana. Ja sam sredovječni čovjek, nisam petogodišnjak, napisao je glumac i nastavio:

Bio je to šok, ali ne i iznenađenje. Ne znam dovoljno o ​​autizmu. Trebam još puno toga saznati. Trenutno moj rad izgleda kao da evoluira moje razumijevanje. Preispitivanje pet desetljeća iskustva kroz novi objektiv. Za to će trebati vremena. Ovo nije nešto što bih promijenio. Biti autističan je ključno za moje biće, za sve što sam postigao do sada, zaključio je.

Podsjetimo, glumac se s depresijom borio od djetinjstva.

Bila je to borba koja me koštala vremena, prilika, veza i tisuću neprospavanih noći. Tada sam se i udebljao. Velika stvar! 2010. godine zadnja stvar koja mi je trebala bila je borba za moje psihičko zdravlje. No, da skratim priču, preživio sam i drago mi je, napisao je svojedobno.

Serija ‘Zakon braće’ počela se prikazivati prije 15 godina, a sve su gledateljice tada zaludjele za isklesanim tijelom Dominica Purcella i prodorno plavim očima Wentwortha Millera.

(www.jabuka.tv) 

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.