Žuti detalji koji domu daju neodoljivu vedrinu | Jabuka.tv

Žuti detalji koji domu daju neodoljivu vedrinu

Žuta je jedna od najveselijih i najtoplijih boja. Najčešće je povezujemo s ljetom i suncem. Iako je mnogima draga, nije prvi odabir prilikom uređenja doma jer se bojimo da moćne i upečatljive nijanse nećemo znati dobro iskombinirati s ostatkom palete boja zastupljene u našem životnom prostoru.

Moćne i tople nijanse vrlo su upečatljive i upravo zbog toga mogu postati vrlo zanimljiv ukras vašeg doma. Ako niste spremni na velike promjene i želite se zadržati samo na odabiru žutih detalja, u nastavku provjerite naše prijedloge za uređenje, piše Zadovoljna.hr.

1. Spavaća soba

Spavaća soba idealna je za igru s bojama. Pronađite jednobojnu žutu posteljinu ili pak neku ukrašenu zanimljivim uzorkom i dobili ste instantno osvježenje prostora. Noćni ormarić u žutoj boji ili pak žute zavjese također su dobar odabir.

2. Kupaonica

Žuti kupaonski tepih, vaza sa žutim svjećicama ili pak žuti držači za četkice i sapun samo su neke od ideja kojima možete osvježiti prostor. Odvažniji se mogu odlučiti na žute zidove ili pak kadu u žutoj boji.

3. Dnevni boravak

Ukrasite kauč s nekoliko žutih jastučića, na ormarić stavite žutu lampu ili vazu i prostor će postati ljepši. Uživajte i u komadima namještaja žute boje. Tako će, na primjer, žute fotelje sigurno postati glavna zvijezda vašeg dnevnog boravka.

4. Kuhinja

Iskoristite kuhinjske elemente za igru sa žutom bojom. Žuto posuđe poput tanjura i šalica, podmetači u žutoj boji i razni drugi detalji sjajno će pristajati kuhinjskom prostoru.

5. Blagovaonica

Zanimljiv detalj za blagovaonice svakako su zavjese koje žutom bojom u prostor unose svjetlo i svježinu. Isti efekt ima i žuti stolnjak, koji može biti jednobojan ili pak ukrašen žutim uzorkom. Možete odabrati i žute stolice ili stol.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj: