Županijski stožer civilne zaštite ŽZH usvojio zaključak o dodjeli priznanja

U prostorijama Vlade ŽZH u Širokom Brijegu pod predsjedanjem zapovjednika Županijskog stožera civilne zaštite Zdenka Ćosića održana je 2. sjednica Županijskog stožera civilne zaštite.

Nakon usvajanja Zapisnika sa 1. sjednice Županijskog stožera civilne zaštite, Stožer je razmatrao i usvojio Poslovnik o radu Županijskog stožera civilne zaštite.

Usvojeno je nekoliko odluka neophodnih za rad i funkcioniranje županijskih žurnih službi Stožera, te Operativnog centra i ostalih struktura civilne zaštite.

Jednoglasno je usvojen Zaključak o davanju mišljenja na Izvješće o korištenju sredstava posebne naknade za zaštitu od prirodnih i drugih nesreća u 2018. godini, koje će biti dostavljeno Vladi ŽZH na usvajanje.

Donesen je Zaključak o dodjeli priznanja civilne zaštite za naročito uspješan rad i zasluge iz područja zaštite i spašavanja zaslužnim pojedincima, pravnim osobama, udrugama građana, stožerima, postrojbama, povjerenicima civilne zaštite i službama zaštite i spašavanja, navodi se na službenoj stranici Uprave civilne zaštite ŽZH.

Stožer je usvojio Izvješće o radu za 2018. godinu i Program aktivnosti Županijskog stožera civilne zaštite za 2019. godinu.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.