Zubac navijačima Lakersa: “Ako želite gledati playoff, Clippersi su tu”

Iako nijednom igraču nije lako kad protiv svoje volje mora promijeniti sredinu, Ivici Zupcu sasvim se lijepo sve poklopilo otkako su ga LA Lakersi prepustili gradskim rivalima Clippersima.

Njegova nova momčad je u velikoj pobjedničkoj seriji, osigurala je doigravanje, a teoretski još može i do četvrtog mjesta na Zapadu, dok su se Lakersi s LeBronom Jamesom odavno morali pomiriti s bolnom istinom da playoff neće vidjeti.

Ali to ne znači da ga ne moraju vidjeti njihovi navijači.

Svi mi govore kako im nedostajem, a ja im kažem da ne moraju biti tužni zbog mene, sad sam u boljoj momčadi. I uvijek im kažem da pogledaju našu utakmicu ako žele gledati dobru košarku. Ako žele gledati doigravanje, i mi smo u Staplesu, rekao je Zubac nakon jučerašnjeg treninga.

Iako je promijenio klub, Zubac se nije morao seliti, pa čak ni promijeniti dvoranu. Zato i dalje viđa stare fanove, a tu su i društvene mreže, putem kojih je u kontaktu s njima.

Američki mediji njegovu su izjavu odmah protumačili kao provokaciju, pa su je tako i prenijeli, a on tvrdi da je izvučena iz konteksta.

Nisam rekao ništa loše o Lakersima, samo želim da svi znaju da igramo dobro i da nema ništa loše u tome da pogledaju i naše utakmice, objasnio je Zubac.

Već su mu jedanput to napravili, kad je nakon uvjerljive pobjede nad Knicksima rekao kako “u Lakersima nisu imali takvih večeri, svaka je utakmica bila tijesna, a u Clippersima su svi fokusirani u svakom trenutku svake utakmice”, prenosi Index.hr.

I tada je morao objašnjavati da to nije bilo podbadanje Lakersa, nego samo pohvala novoj momčadi.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.