Zrinjskom upućena pozivnica za sudjelovanje u ABA 2 ligi, iz kluba traže pomoć Grada i Županije

Vodstvo ABA lige na jučer održanoj sjednici u Banja Luci održalo je izvlačenje parova i potvrdilo učešće klubova u regionalnoj drugoj ABA Ligi te će u ovogodišnjem izdanju nastupiti Borac, Dynamic, Helios, Lovćen, MZT, Novi Pazar, Rogaška, Široki, Spars, Split, Sutjeska i klub sa pozivnicom.

Nakon fuzije Olimpije koja je trebala igrati u drugoj ABA ligi ostalo je upražnjeno jedno mjesto te se odlukom vodstva ABA lige pozivnica uputila u HKK Zrinjski Mostar.

ABA liga je prepoznala dobar rad u HKK Zrinjski te nam je tijekom ponedjeljka stigla i pozivnica za nastup u novoj sezoni.

Čekamo odluku Upravnog odbora o eventualnom igranju lige, ali mišljenja smo da Grad Mostar koji je kandidat za Europsku prijestolnicu kulture mora imati jedan brend kao Zrinjski koji će ga predstavljati na regionalnoj košarkaškoj sceni, ali isto tako bez potpore Grada i Županije nećemo biti u mogućnosti snositi troškove ovoga regionalnog natjecanja.

Osvajanjem prošlogodišnje povijesne titule iskreno smo očekivali da će stanje sporta u Mostaru popraviti te da će grad i lokalna sredina posvetiti više pozornosti sportu, ali uspoređujući današnje stanje i od prošle godine ništa se promijenilo nije, kazao je Darko Smiljanić, direktor Odjela za odnose s medijima u HKK Zrinjski.

Ostaje nam vidjeti do kraja tjedna, kada je rok za potvrdu učešća, hoće li će se regionalna košarka igrati treću godinu u gradu na Neretvi te da li će Grad i Županija imati sluha za ovaj košarkaški projekt.

(www.jabuka.tv | FOTO: Arhiva Jabuka.tv)


8 komentara

  • Čuj upućena, je li ovo neka dječja igra? Pa bolje bi bilo da ste uputili pozivnicu nekom klubu koji ima dvoranu bar za BiH Lige, a oni ni to nemaju, kamo li za viši rang kao što je Aba 2! Neka su je naši momci znojem zaradili, moramo im se diviti. Imamo dvoranu i omladinu što nitko nema, oni svejedno uvijek sve dobijaju kao poklon. Sretno našem Širokom u idućoj sezoni. Jedini i pravi sportski PONOS HERCEGOVINE!

    31
    3
  • Kao Mostarac i navijač Zrinjskog, pitam vas u klubu zašto bi vama trebalo pomoći? Da ste napravili dvoranu i pustili našu djecu da igraju kao što igraju sad za Široki, onda bi vas cijenio. Ovako, ta mladež HDZ-a koja se u sve petlja mi se gadi! Nek se ugasi sve što ne može opstati. Gasio se Zrinjski i prije pod komunistima, pa ćemo ga opet dići i kad ga opustoše udbaši iz HDZ-a. 25 GODINA nakon rata u Mostaru vlada HDZ. Gdje je stadion, gdje je dvorana? MRŠ!!!

    18
    1

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.