Zrinjski uz Ultrase: Takvo ponašanje prema navijačima je u suprotnosti sa zdravim razumom

Mostarski Zrinjski oglasio se u ponedjeljak na Facebooku povodom sukoba njihovih navijača Ultrasa s policijom u Tuzli tijekom nedjeljne utakmice protiv Slobode.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

HŠK Zrinjski Mostar želi izraziti jasnu osudu i nerazumijevanje zbog potpuno nepotrebne represije kojoj su bili izloženi naši navijači uoči, tijekom i nakon jučerašnje utakmice FK Sloboda – HŠK Zrinjski.

Želimo naglasiti da su naši navijači na tribinu uvedeni tek u 25. minuti navedene utakmice, a da su istu morali napustiti već u 78. minuti, iako je HŠK Zrinjski u četvrtak, 10. ožujka 2022. godine od strane FK Sloboda dobio službenu potvrdu kako će moći osigurati organizirani dolazak gostujućih navijača.

Osim što je takvo postupanje prema gledateljima s uredno plaćenom ulaznicom u suprotnosti sa zdravim razumom, definitivno je i u suprotnosti s Pravilnikom o sigurnosti Nogometnog saveza BiH.

Zbog toga od Komisije za stadione i sigurnost NS-a BiH još jednom tražimo da zauzme jasan stav prema ovom problemu, a sve iz razloga kako bi svi klubovi i svi navijači imali jednak tretman na svim stadionima i na svim utakmicama koje se igraju u organizaciji NS-a BiH, objavili su ”Plemići”.

(www.jabuka.tv | Foto: HŠK Zrinjski)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.