Zrinjski stopostotan: “Ostvarili smo što smo željeli”

Zrinjski nije mogao zamisliti bolji start u novu premijerligašku sezonu – dvije utakmice i dvije pobjede, bez primljenog pogotka.

“Ostvarili smo ono što smo željeli i na startu odnijeli šest bodova. Vrlo je važno bilo startati na pravi način, jer kasnije će zbog činjenice da ove sezone ispada šest klubova biti sve teže i teže”, kazao je za Dnevni list Vinko Marinović, nakon pobjede 1:0 u Zvorniku..

“Igrom mogu biti zadovoljan najviše u prvom poluvremenu, dok smo u drugom imali jedan petnaestominutni pad, ali što je najvažnije, pobijedili smo. Uz to smo pokazali karakter, jer smo dobar dio drugog poluvremena odigrali s igračem manje. Zapravo je ispalo da smo u nastavku bolje odigrali s igračem manje. Sve u svemu, nije bilo lako”.

Zrinjski je dobio drugu utakmicu zaredom dobio bez nekoliko važnih igrača.

“Sada smo srećom svi zdravi, samo je pitanje koliko će povratnicima trebati vremena da nadoknade izgubljeno. I pored tih problema s ozljedama u ova dva prva kola, uspjeli smo osvojiti šest bodova, a tu nam je prije svega pomogla širina klupe. Raduje da nam se u Zvorniku vratio Todorović i unio dosta živosti u igru, bio je prevaga”.

Sve u svemu, Plemići sada mogu u miru čekati Travnik, nakon kojeg će uslijediti gostovanje kod Sarajeva.

“Travnik dočekujemo kao favoriti i naravno da želimo nova tri boda, ali nijedna utakmica neće biti laka. I Drina se usprkos problemima s registracijom nekih deset igrača pokazala kao težak rival. Želimo novu pobjedu kako bi mirniji dočekali duele koji će uslijediti”, zaključio je Marinović.

(Dnevni list)

1 komentar

Komentiraj: