Zrinjski službeno potvrdio: Sergej Jakirović je novi trener – Jabuka.tv

Zrinjski službeno potvrdio: Sergej Jakirović je novi trener

HŠK Zrinjski službeno potvrđuje imenovanje Sergeja Jakirovića novim šefom stručnog stožera prve momčadi!

Iza 44-godišnjeg trenera rođenog u Mostaru su tri trenerska angažmana na klupama NK Sesvete, HNK Gorica i NK Maribor, a suradnja je dogovorena do 31. svibnja 2023. godine.

Zbog zabrane međužupanijskih putovanja u Hrvatskoj i restrikcija na granicama, Jakirović bi prema dogovoru u Mostar trebao doputovati 12. siječnja, dok je početak priprema za proljetni dio sezone predviđen za 15. siječnja.

Podsjećamo, Jakirović će na klupi Plemića naslijediti Mladena Žižovića s kojim je postignut sporazumni raskid ugovora prije nekoliko dana.

(www.jabuka.tv)


11 komentara

  • pošteno.u15.52.imate cigu Sliškovića kockara.onje rvat.došovamje mulat ujedno križanac jakirović.mamamuje rvatica ćale musliman jakirović nosi ime rvacko Sergej provjerite jeli kršten.na oltaru.hahahahaha.pičkavam materina👉👌

  • Konačno pravi trener u BiH.Mislim da će Zrinjski sa njim iduću sezonu biti glavi konkurent za 1 misto.Nitko mu neće moći stati u kraj sa idejama koje ima.To ne znači da Široki neće imati bodove od njih.Kada Zrinjski igra protiv Širokog tada Šulenta zapovjeda i slaže taktiku.Amar je do sada bio bez konkurenta a ovaj će biti ispred.Bravo Šulenta i Bravo Zrinjski.Još natjerate više od pola igračkog rostera.Ako kažem da bilbija kod njega najvjerovatnije neće igrati onda zaključite tko piše ovi komentar i koliko se ruzumije u kvalitet igrača.Bilbija i filipović su otpad a igraju u Zrinjskom e sada će to imati tko viditi.Njih dvojicu sam naveo jer ih mnogi drže kao glavne igrače Zrinjskog a ima tu još dosta otpada koji može igrati za banjalučki borac ili kozaru.

  • nećese jakirović puno zadržati u mostaru.nema alminiskog.nema para Zrinski toje jama bez dna.kad.nestane para zelenaši krenu po firmama tusu eronet elektro privreda putevi nešto ubaci hadeze preko federalne banke.nakupise prošavine.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.