Zrinjski predstavio 17-godišnjeg Miloša Aćimovića

Sedamnaestogodišnji Miloš Aćimović potpisao je početkom tjedna trogodišnji ugovor sa Zrinjskim, a u četvrtak je predstavljen javnosti.

‘Upoznao sam se s dijelom ekipe i dobro su me prihvatili. Jako mi je žao što zbog bolesti nisam mogao otići u Novigrad da budem s ekipom, jer želim već sada se nametati treneru’, kazao je Aćimović koji dolazi iz trebinjskog Leotara u kojem je bio najmlađi kapetan u povijesti kluba, piše Bljesak.info

‘Zadovoljan sam s ostvarenim u Leotaru. Nije mala stvar biti kapetan ekipe i iskusnijim igračima, poput Semjona Miloševića koji je bio u Zrinjskom’.

Aćimović je bio na probi i u Wolfsburgu i navodno je trebao ostati tamo, no ispriječili su se problemi s radnom dozvolom. U svojim redovima željelo ga je vidjeti i Sarajevo, ali jedan od najtalentiranijih igrača s ovih prostora odlučio se za Zrinjski.

‘Bilo je ponuda sa svih strana i inozemstva, ali mislim da je ovo prava sredina za mene. Zrinjski mi je ponudio dobre uvjete i ocijenio sam da je ovo prava sredina za napredak’, piše Bljesak.info

Aćimović se opisao kao brzim igračem koji je dobar u skoku, a preferira igru u napadu, po mogućnosti i na krilu. Iako može igrati i za juniore Zrinjskog želi se nametnuti treneru Krstičeviću.

‘Strpljivo ću čekati svoju priliku, ali pokušat ću se nametnuti već ove polusezone. U klubu su mi rekli da računaju na mene i nadam se da ću opravdati njihovo povjerenje’.

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.