Zrinjski izdao važne upute navijačima za utakmicu finala Kupa BiH

Nogometni klub Zrinjski izdao je upute svojim navijačima pred finalni susret Kupa Bosne i Hercegovine u kojem će njihov tim snage odmjeriti sa najvećim rivalom Veležom.

Susret mostarskih rivala na rasporedu je u srijedu, 17. svibnja, a bit će odigran na stadionu Bilino polje u Zenici. Riječ je o susretu visokog rizika koji će zahtijevati velike sigurnosne mjere kako bi sve prošlo u najboljem redu.

Organizator utakmice je Nogometni savez BiH, a Zrinjski je na raspolaganje dobio ukupno 3.000 ulaznica za tribinu Sjever i jedan dio tribine Istok.

Nakon još jednog sigurnosnog sastanka koji je održan u Zenici dogovoreno je da će navijači Zrinjskog koji će u Zenicu doći organizirano autobusima i kombijima putovati trasom Mostar – Posušje – Tomislavgrad – Kupres – Bugojno – Vitez – Zenica.

Također je dogovoreno da će za sve navijače Zrinjskog koji u Zenicu doputuju osobnim automobilima biti osiguran parking na SRC Kamberovića polje koji se nalazi u blizini Bilinog polja, a koji će cijelo vrijeme biti osiguran od strane policije, kao i trasa koja vodi prema stadionu.

Molimo navijače da na vrijeme osiguraju svoje ulaznice koje se prodaju isključivo na blagajni stadiona (10:00 – 19:00), a sve dodatne informacije oko prodaje ulaznice i organiziranog odlaska navijača u Zenicu ćemo blagovremeno objaviti, poručuje Zrinjski svojim navijačima.

(www.jabuka.tv)

 

7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.