Zrinjski i Velež ipak neće igrati u Gabeli?

Ipak, jedina utakmica kojoj nije određen termin je susret Veleža i Zrinjskog, što ide u prilog tvrdnjama da će se mostarski derbi odgoditi.

Velež i Zrinjski po ranijem rasporedu trebali bi igrati u nedjelju u 17 sati, no kako stadion Rođeni još nije završen s postavljanjem hibridnog terena, derbi bi se trebao igrati u Gabeli.

Međutim, stadion u Gabeli definitivno nije adekvatan za organizaciju utakmice visokog rizika što mostarski derbi svakako jest.

Nedavno je na istom stadionu bilo manjih incidenata na utakmici Veleža i Željezničara, pa bi susret Veleža i Zrinjskog bio težak zalogaj za organizaciju.

Ako se derbi odgodi bit će to čak četvrta utakmica Zrinjskog koja je odgođena, jer Plemići su dosad odigrali samo dvije, obje domaće protiv Željezničara i Leotara.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • Di ovo jos ima.Igrati konferencijsku ligu i sve utakmice odgoditi.Tako se to radi u zaostaloj ligi.kada ce to sve odigrati.Sta bi tek bilo ako udju u tu ligu.Jadno i zaostalo

  • savez je donio odluku o 3 moguća odgađanja radi igranja u evropi. ovaj vikend se igralo peto kolo, a zrinjski je odigrao do sada dvije utakmice. rezon da je bonus iskorišten. četvrta se ne može odgoditi!!! pravilo treba da važi za sve isto.

    • Prema pravilima Saveza jedan klub može odgoditi tri utakmice bez pristanka drugog kluba. Kada se to ispuca, potreban je pristanak suparnika da bi se utakmica odgodila. Znači, i ovaj vikend može biti odgođena utakmica ako Velež pristane…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.