Zrinjski i Široki odbili poziv Sarajeva na zajednički sastanak klubova

HŠK Zrinjski želi obavijestiti javnost da je odbio poziv FK Sarajevo na zajednički sastanak klubova Premijer lige BiH, poručeno je iz mostarskog kluba.

Iako je naš klub uvijek spreman na konstruktivan razgovor, pogotovo o temama koje su navedene u dostavljenom dnevnom redu – “Premijer liga u budućnosti” i “Osnivanje Udruge premijerligaša”, HŠK Zrinjski najiskrenije vjeruje da o tako ozbiljnim temama treba razgovarati hladne glave i prilikom relaksiranih odnosa, a svi smo svjedoci da to danas, nažalost, nije slučaj.

Naime, tako ozbiljne teme su iznimno važne i kao takve zaslužuju ozbiljnu pripremu, a nikako ne ad hoc prijedloge i to u trenutku kada najmanje razgovara o konstruktivnim idejama za dobrobit Premijer lige.

Stoga smo predložili da se navedeni sastanak prolongira za početak lipnja, odnosno nakon završetka aktualne sezone, priopćeno je iz Zrinjskog.

Ubrzo nakon Zrinjskog, oglasio se i NK Široki Brijeg.

Obavještavamo cjelokupnu sportsku javnost kako predstavnici NK Široki Brijeg neće nazočiti današnjem sastanku iniciranom od strane FK Sarajevo, a za kojeg smo dobili dana 26. travnja 2021. godine.

S obzirom na okolnosti u kojima je iniciran sastanak (nezadovoljstvo suđenjem na pojedinim utakmicama), mišljenja smo kako bi razgovor o predloženim temama koje smo naknadno dobili mogao biti čak kontraproduktivan. Također, mišljenja smo kako bi predložene teme sastanka trebalo kvalitetno pripremiti i raspraviti na koncu sezone u atmosferi bitno drugačijoj od one u kojoj trenutačno svi zajedno egzistiramo.

Napominjemo kako ostajemo otvoreni za daljnje korake i podržavamo inicijativu za osnivanjem Udruge premijerligaša i svih koraka koji će doprinijeti podizanju kvalitete domaćeg nogometa, poručili su iz Širokog.

Sastanak su nešto ranije odbili i iz Željezničara. Oni također smatraju kako nije odgovarajući trenutak za razgovore.

Sarajevo nezadovoljno suđenjem Frane Jelića: Oštećeni smo, pozivamo premijerligaše na sastanak

(www.jabuka.tv)


8 komentara

  • Nevjeruj Sarajevu ,a ni Zrinjskom jer povijest kaže pamet u glavu ,jer Široki je drugačiji od drugih ,budi to što jesi budi svoj ,moj ,naš hrvatski ponos Herceg -Bosne

  • Hajmo Brotnjo,kada bude berba tada ste im,a do tada podržite hrvatski Široki Brig ,sjeverno zapadni dio Brotnja je Široki u malom ,Blatnica ,Čalići,Čerin ,Hamzići ,Dragićina ,sva 4 Ograđenika ,Ljubuško Lipno ,Grljevići sve je to prostor od ŠKRIPARA

  • Sarajevo je u pravu.Na utakmici sa Zri njskim su osteceni.A sto to se nebi odazvali.Posebno siroki kojem su poklonili nedavno 3 boda na oecari.Kada bi se vracali u proslost onda tih poklona ima bezbroj.Sjetimo se samo finala kupa 2017.

  • Placa u trgovinama 700 do 1300 u zhz, nemoguća misija, ljudi rade i prodaju nam dobra od kojih i mo zivino. Placa nogometasa nije vrijedno spomena cast izuzecima. Odlazak u crkvu nedjeljom se ne placa ali daje nam duhovnu hranu. Odlazk u polje, bascu pa čak i kupnja na tržnici/pijaci domaćih proizvoda isto vrijedna. Možda ne treba u istu ravan to navedeno miješati ali molim nek mi navedu kolike su place od najnižeg do najvišeg rangiranog zaposlenika u nk siroki brijeg, koliko uplate u pio/mio, koliko poreza na dohodak, poreza na dobit/gubitak ili sportskim rječnikom jesu li bas svi tamo u nasem ponosu zaslužili te place…..sportske naravno….nemojte se vaditi na suđenje…na los dan na coronu na ozljede na bolove ovdje bolove ondje….SPORTSKI RJECNINKOM BUDITE UZORNI/DOSLJEDNI U SVEMU…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.