Zrinjski doveo kosovskog krilnog napadača – Jabuka.tv

Zrinjski doveo kosovskog krilnog napadača

HŠK Zrinjski Mostar je potvrdio angažman Suada Sahitija, 25-godišnjeg krilnog igrača koji je danas potpisao ugovor u trajanju do 31. svibnja 2022. godine.

Posljednji angažman Sahiti je imao u poljskom klubu Wisla Plock, a igrao je još u Makedoniji (FK Rabotnički), Albaniji (KF Skënderbeu), Grčkoj (AE Larisa) i Bugarskoj (PFC Septemvri).

Mostarci će nakon odlaska Asima Zeca dodatno ojačati konkurenciju na krilnim pozicijama gdje već imaju Todorovića, Filipovića i Govedaricu.

(www.jabuka.tv)


12 komentara

    • Zbog cega bi morao biti, ne razumijem, je li ovo sat vjeronauka ili nogometni klub? Tebe i takve nase debile treba jednom i zauvijek potjerati i odjebati, dok god se gleda kako se tko zove, koje je nacionalnosti i vjere, tu napretka nema, ovo je SPORT retardosi, a ne reprezentacija, da su bogdo nasi imalo pametni i odjebu takve poput tebe kojih se boje da cete ”lose reagirati” i pocnu dovoditi igracu na temelju kvalitete, a ne imena, mozda bi i mi vidjeli ponovno kakvog uspjeha u Europi. Jebao te ”Hrvat, Katolik”, da te jebao, dolazeci od Hrvata, Katolika.

      • Dragi moj, da si ti Hrvat, ti ne bi nikad napisao to što si napisao. Što se tiče jeb.anja, ja sam iznad tebe nekoliko klasa, tako da o tome možeš samo maštati u ta sitna doba…

        Zbog takvih kao ti je i nastala Yu. Zbog takvih kao ti, bila je grobnica hrvatskog naroda. Sr. bi nam isto pišu da nam je. bu hrvatsku majku. Da zaključim, ja ne vidim razliku između tebe i njih.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.