Zračna luka Mostar obara rekorde; Trst – Mostar za 79 eura

U lipnju su u mostarsku zračnu luku sletjela 11.922 putnika, što je rekordni mjesec po broju putnika. Najveći broj putnika koji su sletjeli u jednom danu bio je 29. lipnja, kada su sletjela 2404 putnika, što je najveća brojka od kada postoji Zračna luka Mostar, a najveći broj charter letova, njih 14, bio je 22. lipnja.

Podsjetimo i to, tijekom čitave prošle godine imali su promet od 38 tisuća putnika.

Do kraja godine očekuje se 65 tisuća putnika. Ako se trend rasta broja putnika nastavi, iduće godine postoji mogućnost dostizanja prijeratnog prometa od 100 tisuća putnika godišnje.

Od 31. kolovoza kreće redovita zračna linija Trst – Mostar. Tim povodom 7. kolovoza u utorak u Trstu je upriličena konferencija za novinare na kojoj je predstavljena spomenuta linija koja će povezati Mostar s Trstom.

Zračna linija Trst – Mostar održavat će se dva puta tjedno, utorkom i petkom, a cijena karte je 79 eura. Cijena povratne karte za liniju Trst – Mostar je 158 eura, a u iznos su uključene pristojbe koje se plaćaju na zračnoj luci.

Podsjetimo, već je u funkciji zračna linija Bari -Mostar. Aktivna je dva puta tjedno i trajat će još tri mjeseca. Nakon zimske pauze, odnosno u ožujku će biti ponovno uspostavljenja. Cijena povratne karte za liniju Bari – Mostar je 158 eura, a u iznos su uključene pristojbe koje se plaćaju na zračnoj luci.

Također, do 2. studenoga bit će u funkciji charter linija Napulj – Mostar, po istoj cijeni, isto dva puta dnevno. Planirano je i skoro uspostavljanje linije s Rimom.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  • Povučen vašom bombastičnom najavom, otvorim vaš Web da vidim linije koje imate kako bih možda svoja putovanja podestio sa linijama koje imaju. Nažalos, ništa na Web-u a kad sam kontaktirao telefonom rečeno mi je da seobratim nekoj agenciji koja prodaje karte. kad sam pozvao broj rečeno mi je da nije uvijek u isto vrijeme i da će mi javiti. Kad bih bilo drugačije u ovoj našoj zemlji bilo bi nenormalno. Tuga.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.