Zračna luka Mostar je ključni faktor za razvoj i budućnost Hercegovine – Jabuka.tv

Zračna luka Mostar je ključni faktor za razvoj i budućnost Hercegovine

”Trenutni prioritet Gospodarske komore grada Mostara je Zračna luka Mostar koji je ključni faktor za prosperitetni ekonomski razvoj i budućnost cijele Hercegovine”, rekao je predsjednik Komore Zlatko Papac, na radnoj skupštini Gospodarske komore grada Mostara (GKM) koja je održana u utorak u Intera tehnološkom parku.

Na Skupštini su su rezimirane aktivnosti u proteklom razdoblju, predstavljene vizije i ideje novoizabranog predsjednika, kao i nove članice Komore.

Na Skupštini je bilo nazočno oko 40 uglednih poduzetnika iz regije Mostara.

Dalibor Miloš bivši predsjednik komore rekao je kako je Komora prošla mnoge faze razvoja počevši od broja članica pa do aktivnosti i projekata, priopćeno je iz GKM-a.

Export Management Seminar, Projekt stručnog obrazovanje te Projekt Poduzetnički duh su tri važna projekta na kojem profesionalno osoblje Komore aktivno radi, rekao je Jens Mueler, CIM ekspert-njemački stručnjak za ekonomski razvoj pri GKM-u.

”Projekt Export Management Seminar i Projekt stručnog obrazovanje rade se u suradnji s Prilikom Plus, njemačkim AHK i GIZ-om. Projekt “Poduzetnički duh” za cilj ima ostvariti bolju percepciju javnosti o poduzetnicima te dokazati mladim ljudima da i onu mogu postati uspješni čak i u okruženju punom prepreka”, priopćeno je iz GKM-a.

Na Skupštini se također raspravljalo i o mogućem proširenju Komore na regiju Hercegovine, pokretanju inicijativa koji će poboljšati uvjete i kvalitete života ljudi u Hercegovini, ali i o aktivnostima koje će stvoriti povoljnije okruženje za poduzetnike.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.