Zovko: EU mora jasnije odgovoriti na priljev migranata u BiH

Komentirajući posljednja događanja na zapadnom Balkanu, hrvatska eurozastupnica Željana Zovko izjavila je kako Europska unije mora spremnije odgovoriti na izazove migrantskog vala na svojoj najdužoj granici s jugoistočnom Europom.

Posljednja dešavanja u BiH i priljev migranata zahtjevaju veću pozornost Unije, kako se sama Unija ne bi suočila s prelijevanjem nestabilnosti unutar svojih granica. Jedino EU, s njezinim čvrsto ukorijenim vrijednostima i jačim angažmanom, može ponuditi rješenja za nestabilnosti koje prijete državama kandidatkinjama za članstvo u EU, poručila je Zovko, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Europske pučke stranke.

(Fena)


8 komentara

  • Ne upisuje ih EU u sustav i donosi hranu,lijekove,higijenske potrepštine i stalnu liječničku skrb nego vi u vlasti a naši radnici rade i muče se za 400 K Meni plaće a umirovljenici 300 KM i jedva se preživljava ,da bi ovi dečki fejzbučili i naseljavali naše prostore a sve im besplatno.Sve je ovo politika ,a svi šute

  • Ti trkeljaš bez veze.Ovi i bez rada i plaće imaju više nego u nas radnici i umirovljenici a tek branitelji i nezaposleni!

  • Vrjeme je da gos.počneš radit i svi ostali u društvu koji imate dobre plaće,a ne mislite da će te ostat bez posla.A djeca uz vas a naša moraju ići iz doma i domovine.

  • Zbog zeljane i ostalih zeljana nasi pice za njemacki i irsku…jel ti covic na vlasti ..nije moj caca…sto je on ucinio da to sprijeci..a zeljo..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.