Zoster želi besplatno predstavljati BiH na Eurosongu, od BHRT-a traže samo zastavu

Nakon što je BHRT objavila kako Bosna i Hercegovina zbog nedostatka novca sljedeće godine neće sudjelovati na Eurosongu u Švedskoj, čini se da bi, ipak, mogli imati predstavnika u Švedskoj sljedeće godine.

Osim što su se ubrzo nakon ove informacije javili iz RTRS-a sa željom da oni organiziraju odlazak našeg predstavnika u Švedsku, pojavila se još jedna ideja. Mostarska grupa Zoster objavila je na svojoj facebook fan stranici da je spremna bez ikakvih financijskih sredstava nastupiti na Eurosongu i predstaviti našu zemlju na manifestaciji sljeduće godine u švedskom Malmou.

“S obzirom na to da BHRT nema novaca za realizaciju sudjelovanja na Eurosongu, mi se javljamo dobrovoljno da bez ikakvih potraživanja predstavljamo Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu. Mi imamo pjesmu, imamo za avionske karte do Švedske, a spavat ćemo kod prijatelja. Od BHRT-a očekujemo samo zastavu”, kazali su članovi grupe Zoster.

Picture 1

Problem bi, međutim, mogao biti u tome što valja platiti kotizaciju koja se za svaku zemlju sudionicu utvrđuje po jasno određenim kriterijima. Na nju utječe broj stanovnika, odnosno veličina i standard zemlje, kao i broj zemalja sudionica te godine.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.