MTEL-ove stipendije za najbolje elektrotehničare

Već treću godinu zaredom, tvrtka m: tel raspisuje natječaj za m: stipendiste i poziva najbolje studente fakulteta elektrotehnike i informacijskih tehnologija da se prijave.

Poslujući društveno odgovorno, m: tel odlučno podržava znanje i talent, te pruža potporu mladim talentiranim studentima, kako bi njihov osobni i profesionalni put ka budućnosti bio što lakši i okrenut usvajanju novih znanja i pozitivnih vrijednosti.

Ove godine, spisku m: stipendista pridružit će se još 25 najboljih studenata završne godine i apsolvenata prvog ciklusa studija, a koji imaju prosjek ocjena 8 i veći od 8.

Na natječaj se mogu prijaviti studenti Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Banjaluci, Istočnom Sarajevu i Sarajevu, Fakulteta elektrotehnike u Tuzli, kao i Fakulteta informacijskih tehnologija i Fakulteta strojarstva i računarstva u Mostaru.

Stipendisti će primati iznos od 300 KM mjesečno do kraja prvog ciklusa studija, a tvrtka m: tel i ovog puta ponudit će svojim stipendistima mentorstvo i mogućnost prakse u tvrtki.

Prijava traje do 2013/1/13. godine, a više informacija o uvjetima natječaja na www.mtel.ba

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.