Zoster dvosatnom svirkom mostarskoj publici predstavio novi album

Grupa Zoster je, u do kraja ispunjenoj dvorani OKC ‘Abrašević’, održala koncertnu promociju albuma ‘Imači kada’. Novi album koji broji 11 pjesama, ako je suditi prema odzivu publike, ali i prema grupnom pjevanju dobro je prihvaćen.

Tako su se mogli čuti stihovi pjesama naslovne pjesme albuma, zatim ‘Budi svoj’, ‘Izjeglica’, ‘Zijeva im se’, Bejzbolnim palicama’, a u repertoaru su se našle pjesme i sa prethodna dva albuma poput ‘Policija’, ‘Američki film’, ‘Banana stejt’, ‘Hercegovina’, ‘Utopija’, ‘A gdje sam bio ja’, ‘Ko je jamio, jamio’ i brojne druge.

04zosster

01zoster 02zoster 03zoster 08zostter

 

07zoster

06zoster 05zoster

 

09zoster

Mnogi su se dobro zabavili u gotovo dvosatnom programu. Kroz koncert Zoster se prisjetio i grupe ‘The Nitkovi’ i njihovog člana Đovanija Đoke Ćorića kojemu je na današnji dan šesta godišnjica smrti. Članovi grupe su njemu u spomen otpjevali pjesmu ‘Sve te lijepe stvari’, a publika je ovaj gest pozdravila velikim pljeskom.

Za sve posjetitelje upriličeno je iznenađenje u obliku gosta iz Amerike, odnosno člana grupe ‘The Black Crowes. Naime članovi Zostera su iskoristili prisutnost gitariste grupe ‘The Black Crowes’ i pozvali ga na scenu, te su, iako do sada nisu nikada svirali zajedno, ‘odradili’ jednu pjesmu gotovo bez greške, što je publika popratila ovacijama i pljeskom.

Promocija albuma je odrađena uz jedan bis, te je frontmen grupe Mario Knezović na kraju uputio veliku zahvalu svima koji su svojim dolaskom uveličali koncert.

(www.bljesak.info | Galerija fotografija)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.