Zoran Tegeltija novi ravnatelj UNO BiH

Zoran Tegeltija (SNSD) na sjednici Vijeća ministara BiH imenovan je na poziciju ravnatelja Uprave za neizravno oporezivanje (UNO) BiH.

Kako je potvrđeno za N1, na dnevni red je nakadno kao točka uvrštena rang lista kandidata, a na prvom mjestu je bio Zoran Tegeltija, aktualni ministar financija i trezora Bosne i Hercegovine.

Sjednica Vijeća ministara BiH je u tijeku.

Nakon što bude usvojena ostavka Tegeltije, novi ministar imenuje se u Zastupničkom domu nakon što ga predloži predsjedateljica Vijeća ministara BiH, a prijedlog njoj dostavlja stranka kojoj je pripala ta pozicija, u ovom slučaju to je SNSD.

U ovoj stranci još nisu precizirali tko bi mogao zamjeniti Tegeltiju na čelu Ministarstva financija, javlja N1.

Njegovom imenovanju na čelo UNO, podsjetimo, burno su su se protivili iz SDP-a.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

  • Bosnjacima se desava sto i hrvatima 2001 god… Sami krivi i sve zahvaljujuci Bakiru i sljepilu unutra bosnjackog korpusa. DF i Komsic im se obiđe o glavu. Tko drugom jamu kopa sam u nju upadne kad- tad. Imat ce priliku 4 god da izvuku pouku i nauče lekciju o poštivanju i uvažavanju i drugih konstitutivnih naroda u BiH. Posebno hrvata koje su vidjeli tko lak plijen da Federaciju pretvore u cisto bosnjscki entitet. Zasluge za sve ovo pripadaju Bakiru i slijepima oko njega. Sada malo hlađenja i ako bude pameti mogu izvuci lijepu pouku i pametnu… Ne činite drugima sto ne želite da se vama cini….

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.