Zoran Krešić: HDZ bi, koliko god to bilo apsurdno, trebao podignuti spomenik Komšiću

Zoran Krešić kazao je kako bošnjački narod u BiH ima dva člana državnog Predsjedništva, dodajući da bi HDZ BiH trebao podići spomenik predsjedniku DF-a.

Urednik i novinar Večernjeg lista BiH, komentirajući izbor Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, u petak je poručio je da je zbog Komšićeve kampanje tako veliki postotak glasova iz hrvatskog naroda u BiH otišao na stranu HDZ-a BiH.

To čak nije teško ni dokazati. Ako pogledate Županiju Zapadnohercegovačku koja je 99 % hrvatska, Komšić je osvojio manje od 1 % glasova. Ono što mi je posebno zanimljivo i na što upozoravaju predstavnici SDP-a, izbor je išao na štetu Denisa Bećirovića, kazao je Krešić u razgovoru za N1.

Rekao bih da se ni u kojem slučaju ne može ignorirati snaga naroda, naglasio je on.

Izborni rezultat HDZ-a ocijenio je najboljim u posljednjih 18 godina.

Ne znam što će odlučiti HDZ, nisam njihov glasnogovornik, ono što stranica Središnjeg izbornog povjerenstva i rezultati govore jeste da je po onome kako ja razumijem stvari, HDZ BiH bi, koliko god to apsurdno zvučalo, trebao podići spomenik Željku Komšiću, jer izborni rezultat HDZ-a je na razini onih od prije dvadeset godina. Ima najbolji rezultat u posljednjih 18 godina, kazao je ovaj novinar

Cijeli razgovor Zorana Krešića pogledajte u gornjem videu.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.