Znate li kako danas izgledaju glavni likovi kultne serije ”Mućke”?

David Jason i Sue Holderness ponovno su se okupili na konvenciji vezanoj za seriju “Mućke” tijekom vikenda, a na fotografiji podijeljenoj na Twitteru može se vidjeti kako glumački dvojac izgleda danas.

Kako bi obilježili tu priliku, par je snimio selfie, koji je Holderness objavila na svojim profilima na društvenim mrežama.

Bivše kolege glumile su likove Dereka Trotera, zvanog Del Boy i Marlene Boyce u omiljenom britanskom sitcomu.

Tako je lijepo ponovo biti sa Sir DJ-em, napisala je Sue uz fotografiju njih dvoje na Twitteru.

Holderness (73) i Jason (83) zajedno su glumili u BBC-jevom sitcomu 22 godine. Godišnjoj konvenciji “Only Fools and Horses” sudjelovao je i Adrian Pegg – bivši producent i redatelj serije Tony Dow.

Serija je trajala sedam sezona između 1981. i 2003. godine. Kultnu scenu u kojoj Del Boy propada kroz šank nedavno je britanska javnost proglasila za najsmješniji sitcom trenutak svih vremena.

Spomenuta scena je iz epizode “Yuppy Love” iz šeste sezone, a emitirana je u siječnju 1989. godine. Del Boy je imitirao Gordona Gekka iz filma “Wall Street” te se srušio na pod.

“Mućke” su također izglasane za najbolju britansku humorističnu seriju svih vremena, a Del Boy, kojeg glumi David Jason, proglašen je omiljenim likom.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • najbolja serija svih vremena..naravno za prosječnog mongoloidnog kromanjonca je humor tipa LZN (nemam ništa protiv serija, čak štoviše, al to nije humor u komparaciji naspram ovoga)…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.