Zlatko Dalić posjetio MUP u Livnu

Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije je tijekom svog boravka u rodnom Livnu, a na poziv predsjednika Regionalnog kluba IPA Hercegbosanske županije, u utorak 20 travnja posjetio Ministarstvo unutarnjih poslova HBŽ-a u Livnu.

Dobrodošlicu izborniku poželili su ministar unutarnjih poslova, Mario Lovrić, policijski komesar, Ilija Jakić i predsjednik IPA HBŽ, Tino Krivić. U ugodnom i opuštenom razgovoru ministar i policijski komesar upoznali su gospodina Dalića sa sigurnosnom situacijom u ovoj županiji, a Tino Krivić o aktivnostima IPA organizacije.

Izbornik Dalić je iznio svoje dojmove sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji kada je nogometna reprezentacija Hrvatske postala viceprvak svijeta, te o planovima reprezentacije. Uvijek ističe svoje porijeklo i promociju Livna, HBŽ-a i BiH gdje je proveo svoje prve nogometne godine.

Prilikom posjeta MUP-a HBŽ izborniku Zlatku Daliću predsjednik Tino Krivić uručio je značku i iskaznicu IPA Support kao velikom prijatelju i podupiratelju IPA.

Zahvaljujemo se  gospodinu Daliću na posjetu i želimo puno sreće njemu i hrvatskoj reprezentaciji na sljedećem Europskom nogometnom prvenstvu, priopćeno je iz MUP-a HBŽ.

(www.jabuka.tv/Foto: MUP HBŽ)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.