Životne lekcije koje smo naučili gledajući Seinfeld

Malo tko od nas nije gledao Seinfeld, a mnogi smo i odrasli uz tu seriju. Osim izvanrednog humora i uveseljavanja naših večeri, ova serija nas je naučila važnim životnim lekcijama. Najviše ih je podario legendarni George Costanza, a u nastavku se prisjetite nekih od njih.

Ako ne želite zvučati nervozno preko telefona – žvačite

U životu nam se svima dogode važni pozivi, zbog kojih postanemo jako nervozni, što druga strana naravno primijeti. Ako želite zvučati opuštenije, George predlaže žvakanje jabuke.

Poziv na kavu je poziv na seks

Ako vas netko poslije spoja pozove u stan na kavu, vjerujte nije vam mislio praviti kavu. Tko je vidio piti kavu u ponoć. Veća je mogućnost da ćete dočekati jutarnju kavu.

Pojedini dijelovi tijela kod muškaraca se jako smanje u hladnoj vodi

Oni koji su uvijek tvrdili da se, hm, neki dijelovi tijela smanje u hladnoj vodi, sigurno su zahvalni Seinfeldu što je dokazao ovu činjenicu.

Životni prostor nas određuje

U jednoj epizodi Jerry i Kramer zamijene stanove i u roku od nekoliko dana zamjenu i osobnosti. Naravno, da se u stvarnom životu neće dogoditi tako drastična promjena, ali je istina da nas prostor u kojem živimo oblikuje. Zato se potrudite da vam stan bude barem donekle uredan.

Beznađe je ponekad jedina nada

Kada ste beznadni, ne marite više ni za što. A ta indiferentnost i tajnovitost vas čini neodoljivima suprotnom spolu.

Teorija svjetova

George nas je naučio da je potrebno držati određenu distancu između prijateljskog i ljubavnog svijeta – kada vaš partner uđe u krug vaših prijatelja, počnete gubiti “neovisnu” osobnost, a preuzimate “ljubavnu”.

Donosite li cijeli život loše odluke, zanemarite sve svoje instinkte i činite suprotno!

George, rođeni gubitnik, u jednom trenutku odluči raditi sve suprotno od onoga što je uvijek radio, a tada mu sve polazi za rukom. Ukoliko vas krase većinom loše odluke, vrijedi promijeniti taktiku. (tportal.hr)

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.