NK Široki Brijeg i GNK Dinamo Zagreb u akciji „Pomozimo zajedno!“

U utorak, 14. siječnja s početkom u 17 sati na stadionu Pecara u Širokom Brijegu održat će se međunarodna prijateljska utakmica između NK Široki Brijeg i GNK Dinamo Zagreb.

Cjelokupan prihod od ulaznica namijenjen je za fond Humanitarne udruge „fra Mladen Hrkać“ za nabavu prilagođenog kombi vozila za prijevoz invalida, slabo pokretnih osoba i korisnika koji borave u Zagrebu na liječenju.

Među korisnicima Udruge nalazi se značajan broj osoba s invaliditetom koje zahtijevaju maksimalnu njegu i brigu, što je i razlog pokretanja humanitarne akcije naziva „Pomozimo zajedno!“. Cilj ove akcije, koja traje od početka prosinca, je osigurati dostojan boravak osoba s invaliditetom tijekom liječenja izvan matične domovine. Prilagođenim kombi vozilom Udruga će moći prevesti invalidne i slabo pokretne osobe od kolodvora do smještajnih kapaciteta i bolnica te ostalih medicinskih ustanova.

dimano

Udruga je u nešto više od godinu dana pomogla više od 500 osoba čime je ostvareno preko 2000 noćenja te osigurala više od 2200 obroka i 300 besplatnih autobusnih karata.

„Pozivamo sve ljude dobre volje i ljubitelje nogometa da dođu podržati ovaj humanitarno-nogometni spektakl te kupnjom ulaznica daju svoj doprinos ovoj akciji. Svi koji nisu u mogućnosti doći mogu pomoći i pozivima na brojeve humanitarnih telefona – 17000 za područje BiH te 060 9999 za područje RH.“ izjavio je predsjednik Udruge Ivan Soldo.

Cijene ulaznica su: VIP loža – 50 KM, tribina jug (natkrivena) – 7 KM, tribina sjever – 5 KM i tribina istok – 5 KM.

Zbog velikog interesa preporučamo da svoje ulaznice kupite u predprodaji, na sljedećim prodajnim mjestima: Caffe „Hennessy“ Čapljina, Caffe „Brocco“ Čitluk, Caffe „Bellami“ Grude, Caffe „Calipso“ Posušje, Caffe „Skripta“ Mostar, Mepas Mall Mostar (info pult), Sendvić bar „kod Tije“ Široki Brijeg, Restoran „Plavo-bijeli“ Široki Brijeg, Caffe „Central Pub“ Široki Brijeg, Caffe „Fokus“ Široki Brijeg, Pivnica Medjugorje te Prodajni centar „Mališić“ Tromeđa.

Više informacija o ovoj akciji, radu i aktivnostima Udruge možete pronaći na našoj službenoj web stranici www.humh.hr i Facebook stranici http://www.facebook.com/FraMladenHrkac.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.