Žene, majke, kraljice, napokon vikend samo za vas!

Još pet dana ostalo je do 1. Ženskog sajam koji se održava 30. i 31. svibnja pod generalnim sponzorstvom nove Opel Corse i počasnim pokroviteljstvom Ministarstva kulture i sporta Županije Sarajevo. Sajam će se održati u dvorani Mirza Delibašić u centru Skenderija u Sarajevu u organizaciji tvrtke Cuspis koja ima desetogodišnju tradiciju u organizaciji sajmova u regiji.

Na sajmu će se predstaviti 50 izlagača koji u ponudi imaju proizvode i usluge za dame, a cijelo vrijeme trajanja sajma održavat će se program u kojem će gostovati veliki broj poznatih osoba. U festivalskom dijelu programa gostovat će najpoznatije fitnes trenerice iz BiH i Hrvatske Lejla Šebić i Renata Sopek, prva bosanskohercegovačke food blogerice Gabrijela Ključe, Dona Ares koja je svojim primjerom učinila mnogo za podizanje svijesti o važnosti samo pregleda i brige za vlastito zdravlje, potom Samira PP koja je dala vjetar u leđa svima koji se bore s viškom kilograma.

O ženskom zdravlju govorit će doktor Katica, priznati ginekolog. Biti će tu degustacija vina, slastica i zdrave hrane, ali i novih trendova u šminkanju i friziranju o kojima će nam govoriti najpoznatiji domaći stručnjaci iz tog područja.

Sigurno je da će se na ženskom sajmu naći za svaku damu po nešto.

Jedan od glavnih ciljeva sajma je i skretanje pozornosti na važnu ulogu žene u društvu, ali i poticanje na samo pregled s ciljem prevencije zdravlja žena.

Kao i svaki sajam namijenjen ženi i ovaj će u programu imati modne revije donjeg rublja, kupaćih kostima, sportskog i elegantnog programa i to bosanskohercegovačkih modnih kuća, ali i svjetskih u režiji Džejle Glavović Očuz.

Pod sloganom ”Štiklom na probleme”, održat će se utrka ”Najbrža štikla by Azra”, sigurno jedno od najzanimljivijih natjecanja u kojem će dame imati priliku pokazati kako im svakodnevna strka ne oduzima ništa od šarma i stila i da sve mogu čak i na štiklama od 8 cm. Utrka Najbrža štikla će se održati u subotu 30. svibnja u 12.00 sati. Prijave za natjecanje, dodjela startnih brojeva i mjerenje štikli biti će od 10.00 do 11.30 sati na samom ulazu u sajam.

Razlog više za posjetiti 1. Ženski sajam je i mogućnost da dobijete putovanje u Istanbul, odnosno odlazak na cjelokupan zdravstveni pregled uz plaćene sve troškove što osigurava Acibadem ili cjelokupan postupak umjetne oplodnje koji osigurava New Life ili jedan opuštajući wellness vikend za dvoje u hotelu Termag na Jahorini na koji će se najsretniji odvesti službenim vozilom Ženskog sajma, novom Opel Corsom.

Za više informacija pratite web stranicu sajma www.zenskisajam.com i Facebook stranicu Ženski sajam 2015.

(www.jabuka.tv)