Žena u Sarajevu supruga tijekom svađe ubila nožem

U sarajevskoj ulici Dr. Jusufa Tanovića u noći s ponedjeljka na utorak, 56-godišnja M. D. nožem je ubila svoga 57-godišnjega supruga.

Deset minuta poslije ponoći Druga policijska uprava dobila je dojavu da je došlo do ozljede jedne osobe oštrim predmetom.

Hitna pomoć došla je na mjesto događaja prije policijske intervencije, a muškarac je potom prevezen u Opću bolnicu “Prim. dr. Abdulah Nakaš” gdje je podlegao ozljedama nanesenim na lijevoj strani grudnoga koša.

Na mjestu događaja zatečena je i njegova supruga M. D., rođena 1962. godine iz Sarajeva, koja je policijskim službenicima izjavila da je došlo do verbalnoga sukoba sa suprugom te fizičkoga naguravanja uslijed kojega je došlo do nanošenja ozljeda oštrim predmetom, stoji u saopćenju MUP-a Županije Sarajevo, prenosi Klix.ba.

O događaju je obaviješten tužitelj Županijskoga tužiteljstva Županije Sarajevo koji je izašao na mjesto događaja i rukovodio očevidnim radnjama, zajedno s policijskim službenicima Uprave policije MUP-a Županije Sarajevo i vještakom sudske medicine.

Policija je naknadno uhitila M. D. zbog postojanja osnova sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstvo.

Ona je nakon kriminalističke obrade predana u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Županije Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentiranju opisanoga kaznenoga djela.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.