Žena tvrdi da posjeduje sunce i tuži eBay za nedopuštenu prodaju

Ovo nije šala. Netko je započeo aukciju za sunce na eBayu, sve dok popularna mreža nije odlučila blokirati navedeni oglas. I naravno, ta osoba tuži eBay, zato što joj ne dozvoljava prodati sunce.

Maria Duran (54 godine) registrirala je sunce u svom uredu 2010. godine, te zbog te akcije, održati će se suđenje. Nevjerovatno je da je uspijela prodati čak 600 parcela na suncu u vrlo kratkom vremenu! Dok je kvadratni metar iznosio nešto više od jednog eura (točnije $1.12).

eBay se želio dogovoriti da ne bude nikakvih prevelikih posljedica, međutim Maria je tu ponudu odbila. Preko $10.000 pripada njoj, sve od zarade prodavajući sunce. Čak je za jedne novine se izjasnila “Nisam glupa osoba i poznajem pravo”.

Ovo nije prvi slučaj da se posjedi prodaju na drugim planetima, slično se dogodilo 2010 i 2011 godine, kada se slična situacija događala na Marsu, Veneri i Merkuru. Samo tada je cifra bila “malo” veća, preko 10 milijuna $. Eto ga, četiri planeta i jedno sunce izgleda prodano, treba se požuriti pa koju parcelu i na Saturnu uzet.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: