Željko Komšić od 16. srpnja predsjedavajući Predsjedništva BiH

Od nedjelje 16. srpnja dužnost predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, po principu rotacije, u narednih osam mjeseci preuzima  Željko Komšić.

Ova rotacija se odvija na osnovu člana V stava (2) b. Ustava BiH, a u vezi s članom 5. stavom (2) Poslovnika o radu Predsjedništva BiH („Službeni glasnik BiH“, br. 10/13, 32/13 i 22/14) – priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

(www.jabuka.tv)

22 komentara

 • Samo hrabro i naprijed, predstavnice nas svih Hrvata iz BiH. Ocekujemo skori dolazak u hrvatska mjesta u Hercegovini.

  • Seronja, tko je predstavnik “svih Hrvata u Hercegovini”? Ovo komunističko – islamistočko krme sigurno nije, Davno se krme osunetilo i poljubilo zločinca Aliju u guzicu.
   I ti očekuješ da krme dođe u hrvatska mjesta u Hercegovini? Nije nikad dolazio, neće ni sad. Da je ikad ranije došao, možda bi ga primili, ovako ga Hrvati samo mogu ispljuvati i popišati. Ne trebaju Hrvatima poturad, niti pijane Titine svinje.

 • ko ce Zelju zamjenuti , ovo mu je zadnji mandat koliko znam ? Po postojecem zakonu nema prava vise da zastupa hrvate , ko ce o nama onda skrbiti i brinuti ?

  • Čović sigurno ,bit ce i njemu to Treci mandat pa da vidimo sta ce uraditi, naravno nista isto ko i ovaj ,presipanje iz supljeg u prazno ,hebo vas i komsic i Čović glupani jadni ,hajde vi na baustelu u svabe krepajite tamo hrmbajuci a covke i ovaj debljaju guzice i boli ih Kita za vama glupanima

 • Joj što laprdate bezveze pa on mora bit šta mislite zašto je trojka odnosno sa tim i četvorka na tzv.vlasti pa zato što to odgovara glavešinama iz brissela i Amerike i onima što kroje vlasti i društveni poredak..sve je zapisano puno prije šta i kako..malo dalje gledajte..nije ovaj kriv..on je tu samo da se prividno stvara tenzija i da se ljude zabavlja s oni privatno su svi trendovi..jer svima njima zadnji dvadesetak godina medi i lipo im je..šta vi mislite da nemamo mladih školovanih stručnjaka sa povedu društvo naprijed..daj molim te..presmiješno

 • Pa dobro malo smo morali durati te svih ovih godina ali si puno učinio da uništiš ovu nakaradnu tvorevinu. I da te dragi Bog poživi do kraja ovog mandata jer taman će do tada ova država ispuhati ka probušena lopta

 • Prototip Titinog “melting pota” iz BiH, prava genetska Jugoslavencina, bez truna moguce ljubavi prema Hrvatstvu. Kroz sto, sto nezna da li Hrvat, Srbin ili Abdul, lako manupulirani alat, zvani “Dhimmi” za muslimansku politiku protiv Hrvata u BiH.

 • Gdje je sad tzv.”Visoki predstavnik “za BiH da pošalje ovog bezveznjakovića u finu materinu odakle nije trebao ni ispasti.Zar je važniji MIlorad Dodik od ovog idiota da se o njemu pišu silni tekstovi i da svi govore protiv njega u EU i SAD-u,koji samo štiti svoj narod u BiH,umjesto da ovog seronju smijeni istog trena jer on je čista nula,zrak koji ne postoji,već otrov koji truje sve oko sebe o ponajviše Hrvatski narod kojemu ni po čemu nikada nije pripadao niti će pripadati.
  Zamislite ovo:”Hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić”!!!!!!Ako je ovo država onda nitko od nas nije sišao s grane.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.