Željko Bebek 15. kolovoza u Širokom Brijegu

Počele su pripreme za Dan grada Širokog Brijega, koji pada na blagdan Velike Gospe, 15. kolovoza. Na Trgu širokobriješkihžrtava na blagdan Velike Gospe nastupit će „BEBEK&The Band“.

”Željko Bebek je uistinu glazbena legenda, ima velik broj svojih fanova iz svih naraštaja u čitavoj Hercegovini. Jako sam zadovoljan zbog činjenice da smo uspjeli osigurati njegov nastup za blagdan Velike Gospe, širokobriješku Gospojinu, i dan grada Širokog Brijega. Bebek će svojim nastupom kod Križa na Trgu širokobrijeških žrtava doprinijeti ukupnom ozračju tradicionalnog širokobriješkog narodnog veselje” kazao je Miro Kraljević, širokobriješki gradonačelnik.

Kao suorganizator Bebekova nastupa kod Križa u Širokom je ljetna bašta ”Park”, koja se nalazi da same pozornice na kojoj će popularni pjevač nastupiti s članovima svoga benda i back-vokalima.

”Imamo od prije dogovoren nastup 16. kolovoza u okviru Lokrumskih večeri – „Glazba kraj mora“ u Dubrovniku sa dubrovačkim Simfonijskim orkestrom i Tamburaškim orkestrom iz Varaždina pa sam se sa svojim bendom i back vokalima bio dogovorio da dan prije toga nastupa, na blagdan Velike gospe, nećemo nigdje nastupati. No, onda je uslijedio poziv iz Širokoga, to jednostavno nisam mogao odbiti. Čini mi veliku čast da ću nastupiti u Širokom Brijegu baš na blagdan Velike Gospe, kad je u Širokom posebno svečano” rekao je Bebek, nekadašnji karizmatični vokal legendarnog „Bijelog dugmeta i jedna od najsjajnijih zvijezda ovdašnjeg estradnog neba, nakon što se dogovorio s organizatorima njegova nastupa u Širokom Brijegu.

”BEBEK&The band” oduševili su svojim nastupom na rivi u Šibeniku, oduševljeni Šibenčani kažu kako je to bio koncert za pamćenje. Bebek, njegov bend i back-vokali vjeruju da će tako biti i u Širokom Brijegu na blagdan Velike Gospe.

(www.jabuka.tv | Frano Vukoja)


22 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.