Željezničar se u Međugorju sprema za derbi u Mostaru

Nogometaši Željezničara otputovali su jutros u Međugorje, gdje će boraviti do utakmice protiv Zrinjskog.

Željezničar u okviru 19. kola Premijer lige BiH gostuje aktualnom prvaku BiH, u Mostaru gdje čeka na pobjedu od 2010. godine.

U sarajevskoj momčadi optimisti su uoči gostovanja u Mostaru i vjeruju u pozitivan rezultat.

”Očekuje nas važna utakmica i za nas i za našeg protivnika. U nešto različitim okolnostima dočekujemo susret. Oni su imali mnogo turbulencija, doveli su novog trenera i bit će silno motivirani. Imaju igrački kadar za respekt, ali i mi smo u dobroj seriji i nadam se da ćemo nastaviti s kontinuitetom dobrih igara i tražit ćemo priliku da napravimo dobar rezultat” kazao je trener Željezničara Milomir Odović.

Ističe da je momčadi dobrodošla prvenstvena pauza koju su iskoristili da se pripreme za sljedeće susrete.

”Sljedećeg tjedna očekuju nas tri utakmice i takav će biti čitav ovaj mjesec. Igrači znaju šta se od njih očekuje. Moramo odigrati čvrsto od prve do posljednje minute, a na Zrinjskom je imperativ da dođe do dobrog rezultata” dodao je.

Kada je u pitanju igrački kadar, Odović je istaknuo da su se neki igrači žalili na ozljede, ali bi svi trebali biti spremni za sutrašnji susret.

”Sreća da ozljede nisu ozbiljnije tako da će svi biti u konkurenciji za sastav. Naravno, vodit ću računa posebno kada je u pitanju Memija koji je propustio dva treninga” kazao je strateg Željezničara.

Najbolji strijelac Željezničara Riad Bajić također se žalio na ozljedu, ali će biti spreman za utakmicu. Očekuje tešku utakmicu, ali vjeruje da njegovi suigrači i on mogu doći do pozitivnog rezultata.

”Znamo kakvim igračkim kadrom raspolažu i očekujemo težak susret. No, uz dobar pristup možemo očekivati povoljan rezultat. Imao sam ozljedu prepone zbog čega nisam mogao igrati utakmice za mladu reprezentaciju. No, sada sam spreman” kazao je Bajić.

Susret između Željezničara i Zrinjskog igra se u nedjelju u Mostaru od 16.30 sati.

(Fena)

Komentiraj: