Zeleni mladenci imali su pravo vjenčanje iz bajke

Tracey (33) i Viv (53) Williams uistinu su imali vjenčanje iz snova. Kada su prvi put izašli u kino gledali su crtić Shrek i to ih je potaklo da se ožene obučeni kao  Shrek i princeza Fiona.

Velšanka Tracey Williams (33) iz Bridgenda, kao i mnoge druge djevojke, sanjala je o vjenčanju iz bajke. Želja joj se ispunila. Tracey i Viv (53) oženili su se obojani u zelenu boju kao Shrek i princeza Fiona.

Iako je Tracey imala umjetne velike uši, nije se odrekla vjenčanice. Na prvom spoju bili su u kinu i gledali su Shreka. Gosti su se, također, uživili u priču i došli odjeveni kao likovi iz bajki.

– Prijatelji su nas uvijek zezali kako izgledamo kao Shrek i princeza Fiona. Nismo se uvrijedili jer im zaista nalikujemo samo što nismo zeleni – rekla je Tracey, a Viv je dodao kako se ne bi čudio da su pokrenuli trend jer se svima svidjelo.

Ipak, pretekli su ih Britanci Christine England (40) i Keith Green (44) prije godinu dana. Spremali su se tri sata kako bi došli do oltara kao simpatično čudovište i njegova mladenka.

Poklone nisu primali,  sav dobiveni novac donirali su za borbu protiv raka jer im je ta bolest odnijela nekoliko njima dragih osoba.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.