Žele ga strpati u ludnicu jer voli 50 godina mlađu: Nisam lud, nego zaljubljen

Siniša V. (70) iz okolice Niša, koji je osuđen na mjeru psihijatrijskog liječenja zbog proganjanja bivše ljubavnice (20), tvrdi da će se zapaliti ukoliko ga odvedu u Specijalnu psihijatrijsku bolnicu u Gornjoj Toponici.

Siniša je prije dvije godine stupio u romansu s konobaricom, koju je upoznao u jednoj lokalnoj kavani, ali je ona poslije nekog vremena našla momka i odlučila raskinuti vezu, prenosi Avaz.

Siniša V. nastavio joj slati poruke i pokušavao je pronaći pa ga je ona prijavila zbog proganjanja, zbog čega ga je Osnovni sud nakon vještačenja osudio na mjeru liječenja u bolnici u Gornjoj Toponici.

Ne slažem se s tim, jer ja nisam lud, već sam bio zaljubljen. Nisam je proganjao niti, ne daj, Bože, verbalno maltretirao. Tužna je to priča. Zato neću prihvatiti da odem u Gornju Toponicu. Ukoliko dođu po mene s policijom, zapalit ću se! Neću ići tamo, jer nisam lud! Sad je došlo vrijeme da gledam na vrata kada će kombi iz Toponice doći po mene s policijom. Neću to dopustiti, dići ću ruku na sebe, sigurno, poručuje Siniša, koji, inače, boluje od depresije.

(www.jabuka.tv)


20 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.