Zdravku Mamiću šest i pol godina zatvora!

Na Županijskom sudu u Osijeku Zdravko Mamić je skupa s drugima osuđen da je iz Gradskoga nogometnoga kluba Dinamo izvukao 116 milijuna kuna putem transfera hrvatskih reprezentativaca Luke Modrića i Dejana Lovrena te oštetio državni proračun za 12,2 milijuna kuna neobračunatog poreza.

Uz Mamića su za krađu iz Dinama osuđeni njegov brat Zoran, direktor Hrvatskoga nogometnoga saveza i bivši direktor Dinama Damir Vrbanović te poreznik Milan Pernar.

Zdravko Mamić je osuđen ukupno na 6 i pol godina zatvora, Zoran Mamić na 4 godine i 11 mjeseci, Milan Pernar na četiri godine i dva mjeseca, a Damir Vrbanović na tri godine.

Zdravko Mamić za 2. točku optužnice dobio je nepravomoćno tri godine, za 4. točku optužnice četiri godine zatvora. Sud mu je zatvorsku kaznu objedinio u ukupno šest godina i šest mjeseci zatvora.

Svim osuđenima sudac je naložio da vrate protupravno stečenu imovinu pod prijetnjom ovrhe. Petnaest dana po pravomoćnosti presude Zdravko Mamić Republici Hrvatskoj mora predati nekretnine, garažu, šumu.

Nijedan okrivljenik nije se pojavio na izricanju presude.

Mamić: Borbu ću dosad neviđenim oružjem voditi iz BiH

Milan Pernar i Zoran Mamić oslobođeni su po dijelu prve točke optužnice. Sudac je u čitanju presude rekao da je poreznik Milan Pernar kriv jer je uzeo mito da bi umanjio iznos poreza koji Zoran Mamić mora platiti državi, a sukladno tome Zoran Mamić je kriv jer mu je dao mito.

Po drugoj točki optužnice svi optuženi su proglašeni krivima.

Sudac je rekao da je Lovrenu neosnovano isplaćeno 50 posto obeštećenja od transfera u Lyon! Sudac je naveo da je Lovren naknadno potpisao aneks ugovora kojim ima pravo na novac od Dinama. Kasnije je novac s Lovrenova računa proslijedio na račun Zorana Mamića koji je sa svoga računa dio novca zadržao sebi, a dio uplatio na račun Dinama. Oštetili su Dinamo za 35 milijuna kuna i sebi pribavili znatnu financijsku korist.

Također, svi optuženi proglašeni su krivima i po trećoj točki optužnice.

Sudac je naveo da ni Luka Modrić nije imao pravo na 50 posto transfera te da je Modrić potpisao da nema nikakvih potraživanja prema Dinamu, a naknadno je neosnovano dobio novac naknadnim aneksom ugovora.

Ukupno zatvora:

Milan Pernar: 4 godine i 2 mjeseca
Zdravko Mamić: 6 godina i šest mjeseci
Zoran Mamić: 4 godine i 11 mjeseci
Damir Vrbanović: 3 godine

Mamić može u zatvor i u BiH

Podsjetimo, Zdravko Mamić dan uoči izricanja presude stigao je u Međugorje u BiH, a u slučaju osuđujuće presude, pravosudna će tijela u BiH Mamića privesti na obavijesni razgovor i zadržati kratko vrijeme, ali ga neće izručiti Hrvatskoj. Mamić bi bio uhićen ukoliko bi pokušao prijeći granični prijelaz.

(www.jabuka.tv)


79 komentara

 • Na temelju čega bi ga osudili, na temelju konstrukcija i indicija tužitelja koji je potpisao optužnica, a za to nije imao ovlasti? Suđenje je čista lakrdija, nema nikakvih materijalnih dokaza, svi svjedoci tužiteljstva Mamića za ništa ne terete, Dinamo kojii je po dorh-u oštećena strana odbacuje DORH-ove optužbe. Znači, DORH-u ostaju samo indicije i konstrukcije te mediji i trolov jugo-šovinistički preko kojih stvaraju histeriju oko Mamića, instrumentaliziraju javno mijenje protiv Mamića godinama te tako pripremaju podlogu za njegovo uništavanje, ali presudom ga ne mogu uništiti jer su zakoni, pravo i pravda na strani Mamića, ali ipak, moguće je da Mamića osude, dorh je politička organizacija i nisu bez veze tražili suce van Zagreba koji bi igrali njihovu izopačenu igru i sudili van svake logike, ali na vrhovnom ili sudu u Strasbourgu presuda pada i vjerojatno ide novo suđenje, međutim dok to dođe na vrhovni, a kako je vidljivo iz prepiski, Cvitan želi Mamiću zagorčati život, pa koliko traje traje, više instance mu ništa ne znače jer on je kadija koji tuži i sudi, ne može on pobjeći od svog komunističkog backgrounda. Znači, pokušat će napraviti trakvicu od presude s time da Mamić u zatvoru čeka taj pravosudni rasplet, ali Mamić je mudar i nikad se neće pokoriti potomcima komunista i jugo-šovinista koji su cijeli ovaj igrokaz iscenirali i u tome su razotkriveni!

  18
  39
   • Za anonimno!
    Prije svega sudovi sude na temelju dokaza i činjenica.Cijelu histeriju oko Mamića su pokrenuli ti moderni antifašisti ili Antife kojima iz krvi još uvijek nije izišla SFRJ.Istu takvu lakrdiju su pokrenuli slični kadrovi koji žele nekoga suditi na temelju indicija a ne činjenica i u slučaju Ive Sanadera.Optuže čovjeka jer je netko vidio kako mu je netko negdje na parkingu dao žutu omotnicu i eto DORHU dokaza kako je Sanader primio mito.Iste insinuacijue i podvale se koriste i u slučaju braće Mamića i ostalih ali sve će im to pasti u vodu kao što je palo i u slučaju Ive Sanadera.Zamisli ti moj anonimno kako se Sanader sudio zbog konstrukcije kako je:”pogodovao sklapanju štetnih ugovora s MOLOM,”a on je bio Predsjednik Vlade i nikakav ugovor nije mogao niti imao pravo potpisati što ga prethodno nisu potpisali svi članovi Vlade RH,a on se proglašava krivim bez ikakvih opipljivih materijalnih dokaza.Isti scenarij se koristi i u slučaju braće Mamić.Sve je to jasno katoličkom hrvatskom narodu kojem srcem i dušom pripadaju i braća Mamići.To da su se njih dvojica okoristili od Dinama je činjenica ali je isto činjenica koliko su njih dvojica ubacili novaca u Dinamo koji je respektabilna firma koja uredno posluje i svi njegovi radnici su zadovoljni sa statusom u Dinamu.Ali od svega je najvažnije kako Zdravko Mamić poglavito a i njegov brat imaju srce i dušu i gdje god treba prvi priskaču pomoći jadnom i napaćenom hrvatskom narodu a jesi li igdje pročitao kako neki od komunističkih sotonskih slugu nesebično širi ruke i daruje ljude kao Mamić?Tu mislim na Slavka Linića,Vojku Obersnela ili onog direktnog sotponskog sluge na čelu Atlantic grupe Emila Tedescija.Jesi li igdje pročitao kako neki partizanski ortak javno ide u Međugorje i moli se Blaženoj Djevici Mariji da mu da snage da izdrži splaniranu hajku komunističkih zlikovaca na njega i na NK Dinamo? Stoga svi vi katolici Hrvati izmolite koju krunicu kako bi Zdravko Mamić,njegov brat i ostali optuženici izdržali ove sotonske kušnje a pravda će konačno pobijediti i biti na njihovoj strani.ZDS(Za Dom Spremni).Bog i Hrvati.Neka zauvijek živi NK Dinamo!

    8
    13
  • Pogledajte ovo je nevideno kao zlocinca ga gone pa koga je ubio Svi u Dinamu dobiju platu i sve ok a svastika prekid utakmice u Milanu St tjenu i sta sve ne guranje u more nevina covjeka pucanje i ranjavanje pritisak na obitelj Mamic o tome tkz novinari nista ne pisu jer to je sve normalno Kpju Hrvatskom novinarstvu bando komunisticka gonite Todorica Stazica dto kaze da posao nije dovrsen i taj je na slobodi i dobija placu u saboru a vi juris na Mamice ko na Kenedije ko bi igrao za repku da nije Zdravko otkrio te talente a vi bi bili naj sretniji da te repke uopce i nema jer vas bode šahovnica na prsima braco draga di mi zivimo

 • Haha, ma boli te kita Zdravko svejedno je ovo farsa teska. Kad Sanader, Horvatincic, a i puno gori lagano hodaju okolo, nema potrebe da ni ti lezis. Jer RH je u kurcu totalnom, ali realno! Ajmoooooooooooooooooo,, SAMO ZDRAVKO MAMIC, GNK DINAMO, BOG i HRVATI GDJE GOD BILI!!!!!!! Ne moze nam udba nista, jaci smo od sudbine!!

  20
  21
  • Skini taj BBB kretenu sa nicka, pravi BBB to smece ne podrzavaju, jedino placenici! I to ti odgovor, je li, ima gorih i vecih lopova od Mamica pa ga ne treba procesuirati? Fuj jebao te Sanader, Horvatincic i Mamic u guzicu, i udba i sta sve ne tebe puca kao kompleks u tom jadnom zivotu

   13
   14
    • Ja nisam, ja se ne guram gdje mi nije mjesto kao ovi gore, nit vidio Dinama nit vidio Zagreba osim na derbiju protiv Hajduka, i on ce pisati u ime BBB? Sramota! Eto neka nas narod ovdje zna bolje od ljudi u Zagrebu, mi cemo im krojiti misljenje o danasnjem Dinamu i Mamicu, to taman kao da netko sa Alpa kroji politiku ljudima u Becu, smijesno…

 • Pravda je spora ali dostizna. E sad da vidimo koliko postujes drzavu i zakone. Oces se krit ko neki doktri iz rijeke ili ces ici odlezati ono sto ti je presuđeno. A novce vjerovatno necemo nikad docekat nazad. Kad nisu ni ostali lopovi ko sanader i horvatincic vratili neces ni ti

  14
  9
 • Zdravko Mamić je osuđen samo zato što je Hrvat, što je stvorio za naše prilike moćan hrvatski nogometni klub Dinamo i što je najzaslužniji za uspjehe Hrvatske nogometne reprezentacije (da, sami nastupi na velikim natjecajima su uspjeh). Hrvatskom od 3. Siječnja 2000. godine vladaju Jugoslavenske strukture KOS-a po direktivom izravno iz Beograda. Infiltrirani su najviše mediji, politička elita i pravosuđe. Ujac Dinko Cvitana je bio General KOS-a, koji je prošle godine ima pogreb u Beogradu. Otac Andreja Plenkovića je bio Major KOS-a. Majka Matije Babića, vlasnika index.hr-a, pokojna novinarka Vesna Babić, je još za vrijeme domoviniskog rata kroz operaciju Opera surađivala sa KOS-om. Jugoslavenski nacionalisti rade na destrukcije svih samoodrživih hrvatskih institucije. Nije slučajno da se ova presuda događa tjedan dana prije otvaranje svijetskog prvenstva. Probudi se Hrvatski narode!

  19
  31
 • mamic treba da odlezi deset godina zatvora ne sest mamicje krao u agrokoru kao u dinamu svejeto neko zatasko na vrjeme moreseto otkrit dalije mamic poslovo sa agrokorom

  8
  9
 • Sutkinja Ika Šarić Županijskog sudu u Rijeci presudila je bivšim djelatnicima Riječke banke, koji su optuženi su da su je od 1997. do 2002. oštetili za 96 milijuna i 200 tisuća dolara. Eduard Nodilo nepravomoćno je osuđen na šest godina i šest mjeseci zatvora, dok su ostali optuženi u procesu Riječke banke Ivana Štokić, Borislav Perožić, Milojka Tankosić, Mirta Vlah i Snježana Podobnik oslobođeni krivnje.Riječki kardiokirurg dr. Ognjen Šimić nepravomoćno je osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 9 godina nakon što je sutkinja Ika Šarić točno u podne na Župnijskome sudu u Rijeci pročitala odluku vijeća kojom je proglašen krivim za svih 18 slučajeva primanja mita od svojih pacijenta radi operacije srca.

  U nedostatku dokaza oslobođen je optužbe iz 19 točke u kojoj se teretio za ”pranje” 2 milijuna kuna. E moj narode e moj narode

  7
  1
 • Ako pravomoćna presuda bude osuđujuća onda neka ide u zatvor, a ako nije kriv onda mu se država Hrvatska mora javno ispričati. I kako se sada postaviti prema osobama koje su lažno svjedočile ako su lažno svjedočile i mjenjale iskaze, da bi pravda i pravica bili zadovoljeni sve okolnosti treba istražiti drugostupanjskom osuđujućom ili oslobađajućom presudom i tek onda donosit eventualno neke zaključke.

  8
  2
 • Kakvo je to sudsko vijeće gdje sjedi otac od gorana ljbojevica kojem je pedeset posto transfera isplaceno vani i porez nikako nije plaćen zašto uskoj to ne istraži i pritvoi toga sudiju za utaju poteza druga stvar taj isti je u sukobu interesa jer je mamić proda i njegova sina to dorh ne zanima gdje tu ima logike ovo je lakrdija od suda droga i države

  10
  2
  • Kakav je klub Lokomotiva ciji predsjednik sjedi u upravnoj skupstini Dinama? Kakva je to onda liga kad takav drma njom, vedri je i oblaci, pere porez i izvlaci pare iz kluba? Ajde molim te…

   4
   4
   • A sta je sa Hajdukovim dugom od 280 miliona kn sto su imali, pa odjednom nestao. Ko je platio, Tommy, Kerum ? Uprava?! OTPISANO, MAJMUNE. ajde po banane

    9
    5
 • aje ne klapite kakav sud takvo nam je sve ljubomora zavist itd covik ulaga svoje pare u igrace koji mozda budu a mozda i ne zvijezde vidicemo sad dice bit Dinamo kad para nebude

  5
  10
  • Kako ce bit para kad je ovaj kriminalac sve izvuko…kako si glup mamu ti jebem natupu…opljacko Dinamo kosto nikad nije niko i ti bulaznis da je on ulago u Dinamo hahaha…treba samo vidjet koliko je imo kad je doso u Dinamo a koliko ima sad!

   6
   5
   • Para (po hrvatski novaca) je uvijek bilo dok je bilo Mamića. A dođu li udbaška dječica, koje guraju Ostoja Ranković, Plenković, Bauk, Grbin, Jovanović…teško da će biti i prebijene pare.

  • SVOJE pare? Dobro jesi ti u glavu dobar? To je izjava u rangu da kazes Milan Bandic je ulagao svoje pare u Grad Zagreb. NIJE brate. On je ”svoje pare” lijepo zaradio i iscupao van drzave, a i sam sebe prebacio van drzave prije presude. Toliko o toj hrabroj rvatini i domoljubu koji postuju tu drzavu, ali ne i njene zakone kad treba odgovarati za svoj kriminal.

   12
   4
 • Mamić sigurno nije svetac, ali je ipak žalosno da jedan Jovanović i jedan Pupovac kroje Hrvatima kapu. Jučer slučajno nabasah na youtubeu na video Ante Paradžik – posljednji govor u Križevcima 21.9.1991. Taj video treba danas pustiti na TVu, ljudi bi ostali paf (kao što sam ja sinoć ostao). Danas, nakon skoro 30 godina od tog povijesnog govora vidimo da UDBA i dalje kroji Hrvatima kapu. Od Lex Perkovića preko Lex Agrokora, INA (sramotna sudbina Vesne Balenović koja bi u svakoj normalnoj državi bila heroj), trgovine s hrvatskim teritorijem (Račan, Jaca i ekipa), priznavanja statusa HRVI četnicima (Bojanče Glavašević), izglasavanja zločinačke Istanbulske konvencije, izigravanja referendumskih inicijativa (Lovre Kuščević, Obersnel, Plenky Goebbels), pljuvanja po “nepismenim” biskupima, razbijanja glave pokojnom Pajčiću (za što se dobiva promocija na višu poziciju u policiji), upada specijalaca u Markovu crkvu po naredbi Ostoje Rankovića, izmještanja HOSove ploče iz Jasenovca, laganja o broju žrtava jasenovačkog logora, neprocesuiranja izvršitelja i naredbodavaca pokolja na Ovčari (zločinačkim manipulacijama USKOKa), Stazićevog nekažnjenog poziva na dovršenje genocida nad Hrvatima, pa do jučerašnje Mamićeve presice na kojoj čusmo Cvitanove razgovore sa sutkinjom u maniru one po Slovence kompromitirajuće snimke u vezi s Arbitražom zbog koje smo i izašli iz Arbitraže… i opet nikom ništa … UDBA je vaša sudba!!! U tom smislu Mamić je u pravu, čak i ako je nešto stavio u džep…

  13
  9
  • Kakve veze ima Mamic sa nekakvim Pupovcem, Jovanovicem? Ovdje se jedan kriminal brani drugim kriminalom, kriminalac vecim kriminalcem, a dovoljno samo da vice kako je rvat katolik domoljub i evo ovaca odmah da priskoce pomoci, a proziva se ljude koji GODINAMA ukazuju na kriminal u Dinamu i na izvlacenje i pranje para u Dinamu, ali ne, ne smijes reci ne daj Boze protiv ovakvog demagoga nesto, ipak on ide u crkvu, u Medjugorje dosao, prica o hrvatstvu, katolicanstvu, vjeri, obitelji, domovini, a tamo mu stalo jedino i iskljucivo do novca. I jos kad kazu orjunasi i komunisti mu sude, pa to je tek plac, a Mamic prvi u Beogradu izjavljivao kako zali za Jugoslavijom, kako se i dalje osjeca kao kod kuce u Beogradu i sta sve ne. Plac jebote, kako je ljude lako potkupiti sa kilo janjetine i bocom vina, narocito ove krkanoide u Hercegovini koji nista svojom glavom ne misle, sto i je razlog sto ADEZE orgija po narodu ovdje vec 25 godina bez prestanka. Naravno, njima su takvi najbolji jer se kriju iza oltara i domoljublja, sta narod zna, kriminal ti je dopusten ako si veliki domoljub i veliki vjernik…

   9
   7
    • Sta je ”rodjo”, jesi se prepoznao mozda? Vjerujem ja da je i tebi i tvojoj obitelji bliska politika ovog ratnog profitera, pa se bojis i za svoje ”tesko stecene” novce. Gubo.

     3
     2
  • bla bla… čuješ ti sebe? “u pravu je čak i ako je nešto stavio u džep”? I ti UDBA-u spominješ? Pa takvi kao ti su im glavni igrači. Idi se liječiti.

   3
   3
  • Vi koji ste ovom komentaru dali minus niste ništa drugo do mali udbašići, orjunašići, komunistići, četničići. koljači partizančići, Đilasi, Ranković, Pupovci, Ostojići. Plenkovići…Glavaševići, Mesići, Josipovići, Jovanovići, Bauci…Grbini, Klasići, Jakovine, Obersneli, Špiljci, Blaževići, Bakarići, Matići, Markovine, Goldsteini, Taritaši, Pusići, Habulini, Dolanci, Gorankići, Perkovići, Mustači….ili neki drugi prasci iz istoga miljea.

   3
   5
 • Ovce od naroda, probudite se.. Sto ovaj gore iznad rece, tjedan dana prije pocetka svjetskog 2 od 3 glavna covjeka iz saveza optuze.. da ne bi ne daj boze stogod osvojili, kakve pare uzeli pa nece podjelit s njima… Majku im jebem u picku kako ih nije sram. I smijete se izjavi ‘mrzitelji svega hrvatskog’.. samo VI stanite uz njih pa gledajte di cete… ovce

  5
  11
  • Ajde molim te… Najbolje da im se nikako ne sudi, uvijek ce biti nesto. Evo u prosincu mu dali optuznicu, prva reakcija : Bas za Bozic mi spakirali optuznicu! Da je bilo oko Uskrsa bilo bi za Uskrs, da je bilo za pocetak kvalifikacija za EURO bilo bi to, dokle vise bolan… Mora se sa necim poklopiti covjece bozji, kakvi ”mrzitelji svega hrvatskog”, citas li ti sebe ili samo ponavljas lupetanja najobicnijeg KRIMINALCA i drogerasa glupane glupi!!! Vi i kriminal podrzavate otvoreno samo zato sto netko vice sta krkanoidi bez mozga zele cuti, a to sto taj covjek niti je domoljub, niti je vjernik, niti ISTA, to nikom nista.

   1
   2
  • Da imaš išta u glavi ne bi ove kurvine sinove zvao “hrvatskim pravosuđem”. To je jugo-pravosuđe, a Cvitan je KOS – ovac, kao i Bajić, Grbin, Ostojić, Bauk, Obersnel…

   3
   3
   • 2/3 HDZ kadra su nasljednici Partije, pa tako i njen osnivac, cinjenica. Sto ti oni ne smetaju kao gore spomenuti, nego ih jos i brani i podrzavas, rvatino? Sto ti oni ne smetaju? Zato sto ti pricaju sta zelis cuti, o nekakvom domoljublju, vjeri, a tamo ruku drzi u tvom dzepu na tvojim parama… 25 godina na vlasti, Hrvatska i BiH NIKAD u goroj poziciji nisu bili, a ovce ih brane svejedno. Sramotno, dno dna, i upravo temeljni razlog sto je svima ovako…

 • bože čuvaj Hrvatsku,od popova i lopova.Od prokletog hrvatskog sindroma lažnih vjernika,branitelja,akademičara.Od juda iskarjota,lažnih patrijota.Od lažnih nada i četnićkih brada.,Od svega nas štiti bože,jer ovako viš ne može. amen

  12
 • ljudi pa vidite li ko su mamići to su prevaranti koji se ponašaju arogantno i bahato da prikriju svoju pohlepu za novcom koji su pljačkali gdije su mogli žalosno ali istinito………..

  6
  3
 • OOOOO vidi nebitnog i ostalih Hajdukovaca što likuju. Misle sad će bit prvaci. Varate se tovari, i ona vaša udruga NAŠ HAJDUK, kako čujem više djeca se nemogu učlanit u Hajduk već samo u NAŠ HAJDUK! Što se tiče presude nisam je čitao, ali se nemogu otet dojmu da je ministar Jovanović izjavio da nema mira dok Mamići drže Dinamo. Lani su sve učinili da crvena Rijeka bude prvak. Ali u Hrvatskoj me više ništa ne čudi to je kurac od države i njome vladaju udbaši i komunisti! Udbaši svih zemalja nabijem vas na kurac!

  7
  6
  • Nabijem ti kao prvo Hajduk na kurac, taj klub kao ni Dinamo me osim u teoriji ne zanimaju. Dalje ti nabijem i ”crvenu” Rijeku smijesni covjece, kad sve svodis na retardirane ustase i partizane, retardu. A ti brani KRIMINALCE, lazne vjernike, lazne branitelje, lazne domoljube, Jugonostalgicare, sve satkane u jednoj osobi lika i djela tvog idola Zdravka Mamica i obitelji, nitko ti ne brani, svakako si licemjer kome se prividjaju na svakom koraku kojekakvi udbasi i komunisti, i sve frustracije na taj nacin izbacujes i sakrivas, a ove velike rvatine, velike domoljube ne vidis kako su opljackali Boga i covjeka sakrivajuci se iza tog domoljublja i iza svecenickih halja… Nabijem ja VAS na kurac, vi jadnici bez mozga ste glavni razlog sto je svima ovako i sto ta drzava ne moze naprijed od takvih lopova koje na vlasti non stop drze jedni te isti krkanoidi kojima mazu oci vjerom i domoljubljem, a cijelo vrijeme hapaju milijune i u facu se smiju svima nama. MRŠ!

 • Cudite se nemamo nista.Kako ce te imati nesto kad samo visite na kompjuteru i pisete BLJUVOTINE! Rukave zagrnite i radite,a ne tracat ovaj ovakav—onaj onakav! Primitivci jedni!!!

  2
  2
 • U Hrvatskoj opet postoji neki zakon..U bIH ga nema nikako.Da ga ima trebalo je prošle god isključit iz lige Široki a novčano kaznit Željezničar.Slobodu,Sarajevo I Zrinjski Zbog namještanja i pomaganja Širokom da osvoji kup i izidje u Europu.

  4
  4
  • Tako je….Nisu ni ove godine legalno u Europi.Ove godine je pomogao Zrinjski 4boda,Sarajevo 6bodova,Sloboda3,Krupa4.To je 17 bodova što se zna sto posto da su dobiveni na poklon.

   2
   2
   • ma ne! ljudi pišu istinu a ti si mješavina tog incesta što spominješ. zato i jesi najveći retarder u općini širokog.Bar se skini sa portala nakazo od nakaze.

 • Pa sta je isudjen? Sest godina!! Koliko su ga proganjali ja mislila bar dvajes!! Izdrzace on to!! More pimoc praviti ocenase od kamena! To je terapija!

 • Ovaj bjednik je spominjao generala Praljka i da ce isti cin napraviti. Napravio bi on da je osudjen krivo kap Praljak. Vec on zna da je jos vise pokrao od ovog sto ga se tereti. On da vice movinaru koi obavlja svoj posao da proklet bio na Bozic a sad u Medjugorje ide. Eeeeeeeeeeee jadno da ne moze jadnije

  7
  2
 • ovakobi tribalo osuditi sve one ratne profitere i dezertere unas u ercegovini štosu pokrali jadni narod ali na smrtne kazne kakavje general koji vodi vojsku a jamija par milijona samo sebe osigurali a ovoga lika triba za nozdrve obisit arogantno govno svi kojisu oako radili od mamića jelavića rojsa mije sopte rupčića i tisuće drrugi ljudi gladni mamicuvam vašu hovna jedna

 • Sve elitni komunisti ex jugoslaveni udbaši su osnovali hdz kojega ste vi u ercegovini vatreno podržali. Tuđman, Boljkovac, Manolić, Perković itd. Ajde bilo je takvo doba. Ali da lajete na Hajduk, Ostojića, Jovanovića samo zato što su upozoravali na kriminal. Usput Plenkya ste dizali u nebesa kao i Kosoricu i Karamarka a sada i oni vam ne valjaju. Tipično licemjerje, obožavatelja najlicemjernije hr stranke adz. BRAVO SUDAC I ZA DRUGE TOČKE OPTUŽNICE IH OSUDI pa da dobiju bar 15 godina. Kme kme ja sam katolik patriot kme kme na mene su pucali kme kme. Ha ha ha ha.

  6
  2
 • Zašto pišete nešto o čem pojma nemate? Ko će znat šta ko radi, šta li misli, šta li zaradi, šta li ukrade. Mozemo samo čut sta ko priča, pročitat šta ko piše, vidit kako se ko ponaša. Mamićeva arogancija zaslužuje kakvu takvu osudu. A sva ova imena što ste naveli uglavnom političari, nažalost, svi HR kao i svi balkanski političari i kojekakvi predsjednici kojekakvih klubova, udruga, svakakvih sranja nebi se grebali za takve pozicije da nisu mislili krast… Sve veže jedno na drugo, pohlepa, slava, moć, nezasitnost… Sve je to od zloga, kao i raspravljanje o njima i opterećevanje svog mozga njima, umjesto da ga usmjerimo na neke svoje dobrobitne kreacije.

 • Uh kada se sjetim kako su u hercegovini jednoglasno klicali iz sve snage STIPE MESIC STIPE MESIC ha ha ha ha i on vam sada ne valja jer je razotkrio šporke hdz poslove i odjebo tuđmana.

 • Ovdje neki tikvani brane mamića i napadaju druge da su orijunaši itd. A sam Mamić se po Beogradu hvalio da zna skoro sve navijačke pjesme zvjezda i partizana. Govorio da je juga bila lijepa zemlja i lijepo se živjelo. I takav je vama pojedinim tikvanima dobar. Samo zato što glumi katolika patriota. Daj šutite i pokrijte se pojedinci po ušima.

  2
  3
 • Mamić je izdajica Hrvatskog naroda, jer da ni bi oša dignuta čela i u isposništvu i molitvi trpija križ koji mu je bog stavija na leđa pa makar nepravedan. To što je oša znači da je kriv, i onda se još sakrija u Međugorje, misto najviše svetosti di najsvetiji ljudi svojim radnicima već desetljećima ne uplaćuju doprinose jer oni znaju da je to od boga i da će im bog dat mirovinu. Taj čovik za mene više nije Hrvat, on je mrzitelj Hrvatske, jer inače bi dignuta čela iz ovih stopa oša i reka, evo me sudite me stavite me na križ. Ali on je lažljivi i prevrtljivi sotonski izdanik, koji krade, plaća sluge da ga uzdižu. Sram te bilo Zdravko, ne vridiš ti ni crno ispod nokta, i ako si kriv i ako nisi stani pred lice pravde, pokaj se, ponesi svoj križ.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.