Zdravko Škender pjeva na Petrovdanskom derneku na Kočerinu (Najava)

Ovogodišnji Petrovdan (29.06. petak) uz vjersku pripravu trodnevnice kao i misno slavlje na samu svetkovinu koje će predvoditi mostarski biskup Ratko Perić (u sklopu mise bit će podijeljen sakrament svete krizme za župu Kočerin), također bit će upriličen i kulturno zabavni program. Uz nastup mnogih HKUD-ova, Širokobrijeških mažoretkinja odigrat će se i finalna utakmica najstarijeg malonogometnog turnira u regiji 34. po redu Petrovdanskog turnira.

Poslije finala i dodjele priznanja i nagrada, sve goste Kočerina zabavljat će poznati hrvatski pjevač Zdravko Škender.

– Škender će sigurno znati zabaviti mnogobrojne posjetitelje Petrovdanskog derneka i veseli se još jednom nastupu u Hercegovini, poznato je da je Zdravko jednu pjesmu u svom bogatom repertoaru posvetio Hercegovini (Živa bila Hercegovino op.aut)- rekla nam je Marijana Kraljević, osoba zadužena za njegove nastupe u ovom dijelu Hercegovine.

– Kako meteorolozi najavljuju vrućinu i lijepo vrijeme na Kočerinu se očekuje više tisuća posjetitelja tijekom cijelog dana ovogodišnjeg blagdana, zaštitnika Župe Kočerin. Dođite svakako na svetu misu i večernji zabavni program- poručuju organizatori proslave na Kočerinu. (abcportal)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.