Zdravko Mamić pohvalio se velikim uspjehom svoje lijepe kćerke

Dinamov savjetnik Zdravko Mamić unatoč istragama koje se vode protiv njega ovih dana ima razloga za slavlje.

Naime, njegova starija kći Lucija diplomirala je u Irskoj s odličnim uspjehom zbog čega je proglašena studenticom generacije.

“Danas sam najponosniji otac na svijetu, žrtva moje cijele obitelji i mene danas je dobila najljepšu nagradu jer je moja kćer Lucija diplomirala na Griffith College Dublin te je zbog izvanrednog uspjeha i zalaganja proglašena najboljom studenticom generacije. Zahvalan sam Bogu na ovom prekrasnom danu i svojoj obitelji na sreći koju mi svakog dana donose, jer obitelj je jedino pravo utočište u ovom bezdušnom svijetu”, stoji ispod objave na službenom profilu Zdravka Mamića na kojem je objavljena i obiteljska fotografija, prenosi Tportal.hr.

Mamić je nakratko zaboravio na probleme i istražitelje te otputovao u Dublin na kćerkinu promociju. Društvo su mu pravile supruga Marina i mlađa kćer Iva, koje također nisu skrivale sreću i ponos zbog Lucijinog uspjeha.

Osim toga za ovu su se prigodu dame iz obitelji Mamić i prikladno dotjerale, a u njihovim stajlinzima posebno su se isticale skupocjene torbice uočljivih boja i dizajna, s potpisom luksuznih modnih kuća Saint Laurent i Chanel. Novopečena magistrica Lucija kao i tri godine mlađa Iva pokazale su pritom da pomno prate trendove.

Iako svoju obitelj rijetko izlaže medijima, jednom je prilikom Zdravko Mamić rekao kako su njegove kćeri jedine osobe na svijetu čije bi savjete poslušao.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.