Zdravko Čolić održat će koncert u Mostaru

Nakon odličnog koncerta na tuzlanskom Tušnju, Zdravko Čolić nastavlja s nastupima po regionu. Prvi nastup u nizu jedan od najpopularnijih pjevača u regionu održat će 01.08. u Ohridu, na stadionu “Biljanini izvori”.

Čola je u Ohridu posljednji put nastupio prije 14 godina, u srpnju 1998. godine u sklopu turneje na kojoj je promovirao album “Kad bi moja bila”. Nekoliko dana boravio je u Makedoniji kako bi utanačio sve detalje predstojećeg spektakla u Ohridu.

Samo tri dana poslije, 04.08., Čolić će u “Areni” u Puli održati “Koncert ljubavi”. Karizmatični Sarajlija i vlasnik velikog broja hitova 2008. godine je rasprodao pulsku “Arenu”, a šest godina ranije njegov koncert u ovom rimskom amfiteatru prekinut je zbog olujnog nevremena. Već sada vlada veliko interesiranje za njegov koncert tako da organizatori vjeruju da će ulaznice biti rasprodate do kraja srpnja.

[youtube id=”A-DM0y8MuLs” width=”600″ height=”350″]

Za organizaciju Čolinih koncerata u Bosni i Hercegovini zaduženi su Almir Berberović Braco i agencija “Beral Company”. Nakon posljednjeg spektakla u BiH, na Tušnju, popularni Čola trebao bi pjevati u Mostaru. Koncert u gradu na Neretvi je u pripremi, a još nije određen datum, piše Dnevni Avaz.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.