Zdenko Ćosić gostovao u emisiji “Dobar, loš, zao”

Gost današnje emisije “Dobar, loš, zao” urednika i voditelja Maria Vrankića bio je Zdenko Ćosić. Na samom početku urednk je predstavio svoga gosta kao novinara, kolumnista i publicista, ali i čovjeka koji se ne miješa u uređivačku politiku medija kao neki današnji političari. Zdenko Ćosić  danas je predsjednik Vlade Zapadno-Hercegovačke županije, i kao takav odgovorio je na mnoga aktualna politička pitanja.

Govorilo se upravo o uticaju politike na medije i o slučaju uređivanja centralnog dnevnika javnog tv servisa od strane predsjednika jedne političke partije, a sam gospodin Ćosić je istakao da je od toga skandaloznije to što je novinar kome je uređivana emisija pristao na takvu vrstu igre.

Bilo je riječi o Federalnoj vladi, Visokom predstavniku, ali i načinu funkcioniranja te nelegalne i nelegitimne vlasti sa legalnim vlastima u županijama.

U emisiji je postavljeno i anketno pitanje koje je glasilo:

Hoće li doći do raspada koalicije SDA-SDP?

Rezultate ankete, kao i cijelu emisiju pogledajte u našem video prilogu.

[youtube id=”y4jVd6B5iu0″ width=”600″ height=”350″] [youtube id=”MXF_Tpb99iE” width=”600″ height=”350″] [youtube id=”SUBNeWzN9pQ” width=”600″ height=”350″] [youtube id=”ADKfxRk3kJU” width=”600″ height=”350″]

(hercegovina.info)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.