Zbog ozljede na US Openu Čilić propušta i Davis Cup – Jabuka.tv

Zbog ozljede na US Openu Čilić propušta i Davis Cup

Hrvatska Davis Cup reprezentacija će protiv Brazila u kvalifikacijama za Svjetsku skupinu biti bez Marina Čilića koji je zbog uganuća zgloba, ozljede koju je zaradio prošlog tjedna na US Openu, odustao od dolaska u Brazil jer će po savjetu liječnika morati nekoliko dana mirovati.

Tako će u postavi biti Borna Ćorić, Ivan Dodig, Franko Škugor i Mate Delić. Promjena sastava, odnosno zamjena Marina Čilića i Mate Delića u nominaciji, treba biti službeno napravljena do najkasnije sat vremena uoči izvlačenja parova u četvrtak, javlja Hina.

Čilić je posljednjih mjeseci dosta govorio o želji da se Hrvatska i sljedeće godine nađe u Svjetskoj skupini, pa da potom krene u pokušaj još jednog osvajanja ovog natjecanja, no neće imati priliku sudjelovati u susretu protiv Brazila.

“Jako mi je žao što ni ovaj put neću biti u reprezentaciji, iako sam se jako veselio susretu protiv Brazila i okupljanju suigrača. Nažalost, opet se umiješala ozljeda koju sam zaradio na US Openu i koja se dodatno pogoršala u posljednja dva meča. Savjet liječnika je da nekoliko dana provedem u potpunom mirovanju, što znači da ne smijem ni trenirati, a u takvoj situaciji ekipi ne bih bio od koristi. Nema smisla da igram nespreman”, izjavio je Čilić.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.