Zbog kojih razloga muškarci dugo čekaju s prosidbom djevojke

Mnoge djevojke “razbijaju glavu” promišljanjem zašto njihovom partneru treba dugo da ih zaprosi, te se pitaju hoće li on to ikada učiniti.

Cosmopolitan prenosi anketu koju je ispunilo tisuću muškaraca i otkriva odgovor na ovo pitanje.

Anketa je otkrila kako muškarcima glavni problem predstavlja financijska situacija, te da je to uglavnom najveća prepreka na putu za prosidbu. Čak 27 posto muškaraca tvrdi kako su njihova primanja premala za prosidbu, dok 27 posto kaže kako su već u dugovima, 17 posto tvrdi kako su vjenčanja preskupa i još 17 posto kaže kako im je kriv dug njihove partnerice.

Čak 50 posto muškaraca otkrilo je da im najveći problem stvara odabir prstena te kako osjećaju veliki pritisak kada je to u pitanju a 40 posto muškaraca kazalo je kako su očekivanja njihovih partnerica previsoka i kako se boje da ih neće moći ispuniti.

Međutim, dosta muškaraca reklo je da postoje i drugi faktori koji se uzimaju u obzir kada se prosidba dovodi u pitanje. Naprimjer, oni gledaju na to koliko je veza duga, koliko je zdrava njihova partnerica i kakav je njezin životni stil te kakve su joj financije. Zanimljivo je naglasiti kako su muškarci koji su se već jednom razveli kazali kako im je najbitnija kvaliteta seksa i seksualne sposobnosti partnerice.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.