Završila dvodnevna HT ERONET Zimska bajka u Kosači

Kombinacijom pjesme, plesa i glume kroz predstavu Maloga teatra Mostar – Kako je Zvonko ukrao paket ljubavi – završena je dvodnevna HT ERONET Zimska bajka u Kosači. Na velikoj sceni Hrvatskoga doma Herceg Stjepan Kosača smjenjivale su se Mostarske mažoretkinje koje su tom prigodom proslavile 21. rođendan i balerine HŠK Zrinjski te glumci koji su donijeli prigodnu blagdansku priču.

Tako je HT ERONET ove godine različitim sadržajima, a u suradnji s Kosačom, darovao one najmlađe, ali i nešto starije Mostarce, koji su dva dana mogli uživati u bajkaonici, različitim radionicama, ukrašavano je božićno drvce, pisano pismo želja Djedu Božićnjaku, svatko se za uspomenu mogao fotkati s omiljenim djedicom, a u sklopu programa priređena je i predstava i podjela paketića za djecu djelatnika HT ERONET-a.

„HT ERONET Zimska bajka prošla je odlično. Nadam se da su i dječica i roditelji, i bake i djedovi uživali. Odlučili smo ove godine, na ovaj način, našim najmlađim sugrađanima čestitati predstojeće blagdane i darivati ih mnoštvom sadržaja. U dogovoru s vrijednim damama iz Kosače – Anjom Puhalo i Glorijom Krišto – te ravnateljem Danijelom Vidovićem, uspjeli smo napraviti lijep program koji će, nadam se, prerasti u tradiciju. Obol ovome događaju dale su i Mostarske mažoretkinje te Mali teatar Mostar. Kao društveno odgovorno poduzeće, poduzeće koje brine o lokalnoj zajednici te podržava korisne društvene projekte i aktivnosti iz područja kulture, umjetnosti i sporta, HT ERONET želi uputiti poruku da su sve ideje dobrodošle i da će uvijek podržati rad, trud i kreativnost koja donosi dašak nečega novoga u našu zajednicu“ , kazala je rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije HT ERONET-a Misijana Brkić Milinković, koja je, u ime HT ERONET-a, svima zaželjela sretne i blagoslovljene predstojeće božićne i novogodišnje blagdane.

Jedna od organizatorica, Anja Puhalo, kazala je:
„Presretni smo što nam je HT ERONET pružio priliku da svoje ideje i kreativnost ovih blagdana pretočimo u ovu zimsku bajku. Nadam se da su i dječica i njihovi roditelji zadovoljni, sljedeći put obećavamo još više raznih sadržaja i zabave uz HT ERONET i Kosaču“.

Osnivač Maloga teatra Mostar, Ivo Krešić, naglašava:
„Drago nam je što je jedno tako veliko i ozbiljno poduzeće kao što je HT ERONET prepoznalo naš rad i ponovno nas, i ove godine, angažiralo u svome blagdanskom programu. Poticaj koji daje HT ERONET mladim stvarateljima, mladim kreativcima, puno znači. Nadamo se nastavku ove uspješne suradnje“.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.